Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1,97 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Do vareného vína, kompótov, mäsových jedál v ázijskej kuchyni. Ceylonská škorica má oveľa jemnejšiu chuť ako bežne používaná škorica čínska.
Zloženie: Škorica ceylonská celá.
Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného.
Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla.
Obsah: 15 g
Krajina pôvodu: Česká republika
Produkt Grešík Škorica ceylonská celá 15 g #1554219 popisuje EAN kód 8595122341152.
Kategória | Korenie |
EAN | 8595122341152 |
Do vareného vína, kompótov, mäsových jedál v ázijskej kuchyni. Ceylonská škorica má oveľa jemnejšiu chuť ako bežne používaná škorica čínska. | | Zloženie: Škorica ceylonská celá. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti
Škorica ceylonská má na rozdiel od bežnej čínskej škorice ďaleko jemnejšiu chuť. Škoricu využijete do vareného vína, do kompotov či azijskej kuchyne. | Zloženie: celá kôra škoricovníka ceylonského. Bez glutamanu sodného. |
Škorica ceylonská má na rozdiel od bežnej čínskej škorice ďaleko jemnejšiu chuť. Škoricu využijete do vareného vína, do kompotov či azijskej kuchyne. |
Na všetky sladké jedlá, v azijskej kuchyni i na mäso.Zloženie: kôra škoricovníka ceylonského | Táto séria sa vyznačuje mimorianou kvalitou jednotlivých korení a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Všetko korenie je bez glutamánu sodného.
Korenie na prípravu vareného vína. | | Zloženie: Škorica čínska rez., Klinček celý, pomaranč oplodie. | | Návod na prípravu: Dávkujeme pol čajovej lyžičky zmesi na 250 ml studeného vína, privedieme tesne pod bod varu a necháme lúhovať podľa chuti. Obsah balenia pred každým
Na sladké jedlá, v azijskej kuchyni i na mäso. | | Zloženie: Škorica mletá | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa potreby pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom mieste. | | Obsah: 30 g | | Krajina pôvodu:
Na prípravu perníkov a pečiva. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom
Hodí sa takmer na všetky pokrmy studenej i teplej kuchyne. | | Zloženie: Čierne korenie celé. | | Upozornenie: Neobsahuje glutaman sodný. | | Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste. | | Obsah: 40 g | | Krajina pôvodu: Česká republika
Chuť je výrazne korenistá, jemne štipľavá. Používa sa do zeleninových a mäsitých jedál, zvlášť v indonéskej kuchyni.
Zázvor sa hodí na pečenú hydinu, do azijskej kuchyne, strukovinových jedál i rybacej polievky. Pred použitím je možné zázvor namočiť asi na 2 hodiny vo vode a potom nasekať na kúsky. |
Grešík - Klinček celý 20 g | | Eugenia aromatica, do kompótov, kečupov a nakladanej zeleniny, pár kúskov tiež do varenej ryže. | | Zloženie: Klinček (puky klinčekovca vonného). | Eugenia aromatica, do kompótov, kečupov a nakladanej zeleniny, pár kúskov tiež do varenej ryže
Rasca je korenie, ktoré nájde uplatnenie na pečených masách, slanom pečive a taktiež v polievkach. | Bez glutamanu sodného
Škoricu využijete na dochutenie sladkých jedál, v azijskej kuchyni, ale tiež možete použiť na mäso. | Zloženie: kôra škoricovníka čínskeho. Bez glutamanu sodného
Aníz plod celý. | | Zloženie: Plod anízu vonného. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Pri pečení sušienok, chlebu aj iného pečiva. Tiež do indických polievok a dusených pokrmov. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom mieste. | | Obsah: 30 g | | Krajina
Rímsky kmín celý je veľmi výrazné korenie hodiace sa do mexickej, indickej a arabskej kuchyne. Chuť je veľmi výrazná a prenikavá. | Zloženie: rímsky kmín (šabrej kmínovitá). Bez glutamanu sodného
Na nakladanie uhoriek, zeleniny a húb | | Zloženie: horčica semeno, korenie čierne celý, nové korenie celé, koriander plod celý, bobkový list | | Upozornenie: Výrobok obsahuje horčičné semeno. Bez glutamánu sodného | | Návod na prípravu: Základ nálevu tvorí 4 l vody, 1 l 8% octu,
Šafrán je najdrahšie korenie na svete. Už malé množstvo výrazne ovonia a ochutí polievky, omáčky, ryžu aj jedlo z rýb a hydiny. Skuste pridat šafrán do rizota či kuracej polievky a kulinársky zážitok je zaručený! | Zloženie: šafrán siaty
Do polievok, gulášov, zemiakových placiek a fašírok. | | Zloženie: Majoránka | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 20 g | | Krajina pôvodu: Česká republika
Grešík Hríbové korenie 20 g | | Na dochutenie polievok, omáčok a dusených jedál. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Hríby 22%, jedlá soľ (max. 20%), cibuľa,
Nové korenie slúži k dochuteniu omáčok, polievok, k marinovaniu mäsa a taktiež k nakladaniu hub a zeleniny. | Zloženie: plod pimentovníka. Bez glutamanu sodného
Klinček je korenie vhodné do kompotov, kečupov, nakládanej zeleniny, hodí sa tiež do varenej ryže alebo do zvareného vína. | Zloženie: klinček (puky klinčeka vonného).
Bulharské korenie do mletých mäsových pokrmov, zapekanej zeleniny a mäsa, do slaných nátierok. | | Zloženie: Senovka grécka, saturejka, soľ max. 30 %, chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 30