Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2,49 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Na nakladanie uhoriek, zeleniny a húb
Zloženie: horčica semeno, korenie čierne celý, nové korenie celé, koriander plod celý, bobkový list
Upozornenie: Výrobok obsahuje horčičné semeno. Bez glutamánu sodného
Návod na prípravu: Základ nálevu tvorí 4 l vody, 1 l 8% octu, 300 - 350 g cukru (podľa chuti), 150 g soli. Zovrieme, do horúceho nálevu pridáme obsah oboch sáčkov a necháme 5 minút variť. Naplnené poháre zalievame horúcim nálevom. Pre väčšiu pikantnosť môžeme pridať do každého pohára už povarené korenie. Nakladané uhorky dochutíme napr. cibuľou, cesnakom, kôprom, estragónom, mrkvou, chrenom prípadne feferónkou či baraními rohmi. Nálev postačí na cca 3 - 5 kg uhoriek.
Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste.
Balenie: 110 g
Krajina pôvodu: Česká republika
Produkt Valdemar Grešík - Natura s.r.o. Grešík Na nakladanie uhoriek, zeleniny a húb 110 g patrí do skupiny produktov Zelené potraviny, patrí pod značku Grešík, Valdemar Grešík - Natura s.r.o., v ponuke predajcu Bomo.sk.
Produkt Valdemar Grešík - Natura s.r.o. Grešík Na nakladanie uhoriek, zeleniny a húb 110 g popisuje EAN kód 8595122343507.
zloženie | horčičné semeno, peper čierny celý, nové koreniecelé, koriander plod celý, bôbkový list |
balenie | 110 g |
Kategória | Zelenina, Potraviny, Horčica, Horčík, Korenie, Zelené potraviny, Semená |
Značka | Grešík, Valdemar Grešík - Natura s.r.o. |
E-shop | Bomo.sk |
EAN | 8595122343507 |
Na nakladanie uhoriek, zeleniny a húb | | Zloženie: horčica semeno, korenie čierne celý, nové korenie celé, koriander plod celý, bobkový list | | Upozornenie: Výrobok obsahuje horčičné semeno. Bez glutamánu sodného | | Návod na prípravu: Základ nálevu tvorí 4 l vody, 1 l 8% octu,
Bulharské korenie do mletých mäsových pokrmov, zapekanej zeleniny a mäsa, do slaných nátierok. | | Zloženie: Senovka grécka, saturejka, soľ max. 30 %, chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 30
Mierne pálivá, nasladlá zmes na zeleninu. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli, bazalka, oregáno, rozmarýn, šalvia, zázvor | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu:
Veľmi originálne stredne ostré juhoafrické korenie na dusenú zeleninu, pikantné omáčky a rôzne úpravy mäsa. | | Zloženie: Paradajkové vločky, koriander, kurkuma, horčica, chilli, čierne korenie, rasca, senivka grécka, cizrnová múka, cesnak, zeler, škorica, karotka, paštrňák,
Zelené bylinky bez soli na pečenú alebo grilovanú hydinu. | | Zloženie: Oregano, bazalka, petržlen list, cesnak, tymián, čierne korenie. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a
Ľadový zelený čaj s vôňou a chuťou mäty a citrónu. | | Zloženie: Pravý zelený čaj, mäta pieporná vňať 30 %, prírodná aróma, citrónová kôra 1 %. | | Upozornenie: Obsahuje kofein! | | Návod na prípravu: Jeden sáčok zalejeme 1/4 litrom studenej vody a necháme 5 minút
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,