Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Do šalátov, na hydinu, bylinkové omáčky.
Zloženie: Oregáno, saturejka, bazalka, majorán, levanduľa, fenikel, tymián, rozmarín, anýz, koriander.
Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného.
Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla.
Obsah: 15 g
Krajina pôvodu: Česká republika
Produkt Grešík Provensálske korenie 15g má EAN kód 8595122341275.
Kategória | Potraviny, Korenie, Bylinky, Omáčky |
EAN | 8595122341275 |
Do šalátov, na hydinu, bylinkové omáčky. | | Zloženie: Oregáno, saturejka, bazalka, majorán, levanduľa, fenikel, tymián, rozmarín, anýz, koriander. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného
Veľmi originálne stredne ostré juhoafrické korenie na dusenú zeleninu, pikantné omáčky a rôzne úpravy mäsa. | | Zloženie: Paradajkové vločky, koriander, kurkuma, horčica, chilli, čierne korenie, rasca, senivka grécka, cizrnová múka, cesnak, zeler, škorica, karotka, paštrňák,
Zmes zmiešame s maslom a podávame s minútkami. Na dochutenie majonéz, polievok, omáčok a šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak, paprika, cukor. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do
Do polievok, do šalátov a na omáčky, tiež pod sviečkovú. | | Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie:
Ideálna do mlynčekov na korenie, osvieži svojou vôňou, chuťou aj farebnosťou všetky jedlá. | | Zloženie: Čierne, zelené a biele korenie, ružové korenie. | | Upozornenie: Korenie je bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah:
Bulharské korenie do mletých mäsových pokrmov, zapekanej zeleniny a mäsa, do slaných nátierok. | | Zloženie: Senovka grécka, saturejka, soľ max. 30 %, chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Obsah: 30
Adžika je kavkazské, aromatické, nie veľmi pikantné korenie, vhodné na dusené a pečené mäsá, na grilované kura a do mäsových zmesí. | | Zloženie: Paprika, cesnak, koriander, kôpor, sol (max. 12%), zmes korení a zeleniny v premenlivých hmotnostných podieloch (bazalka, majorán,
Grešík Hríbové korenie 20 g | | Na dochutenie polievok, omáčok a dusených jedál. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Hríby 22%, jedlá soľ (max. 20%), cibuľa,
Chlebové korenie. | | Zloženie: Rasca plod, fenikel plod, koriander plod. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: 1 - 2 lyžičky na 1 kg múky (podľa chuti).Táto séria sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenie a veľmi priaznivou cenou v pomere k
Korenie na prípravu vareného vína. | | Zloženie: Škorica čínska rez., Klinček celý, pomaranč oplodie. | | Návod na prípravu: Dávkujeme pol čajovej lyžičky zmesi na 250 ml studeného vína, privedieme tesne pod bod varu a necháme lúhovať podľa chuti. Obsah balenia pred každým
Pikantná zmes na grilované a pečené mäso. | | Zloženie: Paprikové vločky, paradajkové vločky, cibuľa, černe korenie, cesnak, tymián, drcené chilli. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte
Na sladkovodné aj morské ryby. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trtinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citrónová kôra, kurkuma, bobkový list, citrónová tráva, oregáno, rozmarýn, zázvor, korenie. | | | | Upozornenie: Bez
Grešík Korenie na americké zemiaky 60 g | | Mierne pikantná zmes na pečené zemiaky. Na surové polovičky či plátky zemiakov, nie je potrebné použiť soľ. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu
Na prípravu perníkov a pečiva. | | Zloženie: Škorica, koriander, klinček, badyán, zázvor, muškátový orech, nové korenie. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom
Grécka jemne pálivá zmes na rôzne druhy mäsa pripravované na rošte i panvici | | Zloženie: Paprika, jedlá soľ (max. 20 %), cesnak, cibuľa, koriander, paradojkový prášok, kurkuma, trstinový cukor, korenie, petržlen, oregáno, bazalka, rozmarýn, tymián, muškátový
Jemne pálivá zmes na kuracie mäso, pokrmy ázijskej kuchyne. | | Zloženie: Paprika, koriander, trstinový cukor, jedlá soľ (max. 10%), kurkuma, cesnak, cibuľa, fenikel, škorica, citrónová kôra, senovka, zázvor, čierne korenie, badián, klinčeky. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu
Stačí pridať jeden sáčok do šálky s vareným vínom a navodíte si doma príjemnú vianočnú atmosféru. | | Zloženie: Škorica čínska, klinček, pomaranč oplodie | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Návod na prípravu: Jeden sáčok vložíme do 250 ml horúceho vína a
K dochuteniu šalátov a mliečnych výrobkov. | | Zloženie: Cesnak, cibuľa, jedlá soľ (max. 19 %), korenie, kôpor, kurkuma. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie:
Chuťovo vyladená zmes korenia na steak obsahuje iba korenie a bylinky, ktoré sa k mäsu skvele hodia a dokážu zvýrazniť jeho chuť. Pikantné čierne korenie, sladká paprika a cibuľa sú základom tejto zmesi. Vôňu a jemnosť jej dodávajú koriander, rasca, petržlen a oregano
Na všetky druhy mletého mäsa. Na pečenie a grilovanie. | | Zloženie: Lahôdková paprika, majoránka, cesnak, čierne korenie, petržlen list, cayennské korenie mleté. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného
Koreninová zmes na prípravu bylinkového masla. | | Návod na prípravu: Zmes zmiešame s maslom a podávame ako prílohu k jedlu alebo pečivu. Slúži aj na dochutenie majonéz, polievok, omáčok či šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak,
Koreninová zmes na prípravu bylinkového masla. | | Návod na prípravu: Zmes zmiešame s maslom a podávame ako prílohu k jedlu alebo pečivu. Slúži aj na dochutenie majonéz, polievok, omáčok či šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak,
Koreninová zmes na prípravu bylinkového masla. | | Návod na prípravu: Zmes zmiešame s maslom a podávame ako prílohu k jedlu alebo pečivu. Slúži aj na dochutenie majonéz, polievok, omáčok či šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak,
Koreninová zmes na prípravu bylinkového masla. | | Návod na prípravu: Zmes zmiešame s maslom a podávame ako prílohu k jedlu alebo pečivu. Slúži aj na dochutenie majonéz, polievok, omáčok či šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak,