Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
BIO Bazalka - Sonnentor, 15g Obsah: BIO Bazalka - Sonnentor 1x 15g Charakteristika BIO Bazalka - Sonnentor: BIO Bazalka - lahodná sušená bylinka, bez ktorej sa nezaobídu špagety, pizza a ďalšie talianske jedlá BIO Bazalka je korenie z usušených listov rastliny menom bazalka pravá (Ocimum basilicum). Okrem svojej typickej vône vyniká aj lahodnou chuťou, ktorá je neodmysliteľne spojená predovšetkým s talianskou kuchyňou. Skvelo sa tak hodí na pizzu, do špagiet, rizota, šalátov Caprese alebo na výrobu lahodného bazalkového pesta, ktorým dochutíte ďalšie cestovinové jedlá. Táto bylinka už však dávno nepatrí iba do slanej kuchyne. Skvelo vynikne aj v sladkých smoothies či dezertoch, ktoré dochutí aj ozdobí. BIO Bazalka pochádza z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva a neobsahuje prídavné látky. Je ručne balená do recyklovateľného eko obalu, čo poteší všetkých ľudí, ktorým nie je ľahostajná naša planéta. BIO Bazalka a jej výhody korenie vytvorené zo sušených listov bazalky pravej neobsahuje prídavné látky je v BIO kvalite má intenzívnu vôňu a typickú chuť ideálna na prípravu talianskych jedál ozvláštni smoothies a dezerty je v eko balení je ručne balená Zloženie BIO bazalka Upozornenie Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Sonnentor Bazalka BIO 15 g Bazalka - 'Pesto pre cestoviny' Či už do omáčok alebo cestovín, bazalka už nie je tak celkom dobre stráženým tajomstvom talianskej kuchyne. Korenie, v našich zemepisných šírkach už takmer prirodzeným sprievodcom paradajkových pokrmov, sa dá okrem pesta, pomodoro a podobne použiť aj inak. Bazalka s nastrúhanou citrónovou kôrou, cesnakom a maslom je veľmi chutnú letnú kreácií, ktoré môže byť zamiešané do rizota. Tip: Pokrm okoreniť až ku koncu varenia, pretože bazalka varením ľahko stráca svoju arómu! Zloženie: bazalka * 100% * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva Bazalka - 'Pesto pre cestoviny' Či už do omáčok alebo cestovín, bazalka už nie je tak celkom dobre stráženým tajomstvom talianskej kuchyne
Bazalka je v kuchyni veľmi obľúbené korenie. Bazalka je veľmi obľúbené, jemne aromatické korenie. Najčastejšie použitie Bazalky v kuchyni je na rôzne cestoviny alebo do rajčinových pokrmov. Spolu s oreganom typickou ingredienciou stredomorskej kuchyne.
Zloženie: Bio bazalka.
Upozornenie: Vhodné pre vegánov. Bez lepku a bez pridaného cukru. Uchovávajte mimo dosahu detí.
Návod na prípravu: Malé množstvo korenia pridajte do pripravovaného pokrmu.
Skladovanie: Skladujte v suchu a v chlade.
Obsah: 15 g
Krajina pôvodu: Rumunsko
Bazalka BIO Sonnentor 15g Bazalkové korenie je lahodným korením s trochu ostrejšou, ale stále príjemnou vôňou. Vďaka svojej výraznosti je skvelou ingredienciou na dochutenie rôznych pokrmov, hlavne v stredomorskej kuchyni. Ideálna je na obzvláštnenie chuti rýb, cestovín, omáčok, nátierok, či pizze. Tip: Bazalku pridajte do pokrmu tesne pred jeho dovarením. Tepelná úprava znižuje jej arómu. Výrobok pochádza z ekologického poľnohospodárstva. Krajina pôvodu: Rumunsko Zloženie: 100 % bazalka.
BIO Bazalka je korenie z usušených listov rastliny bazalky pravej. Vyniká svojou lahodnou chuťou a typickou vôňou, ktorá neodmysliteľne patrí do mnohých talianskych jedál. Nezaobídu sa bez nej napríklad špagety, pizza či šalát Caprese. Na novú úroveň však povznesie aj akékoľvek iné šaláty, pestá, a dokonca aj dezerty.
Bazalka je zelená bylinka, ktorú keď pridáte do omáčok alebo cestovín, tak ich vždy obohatíte o veľmi príjemnú vôňu a skvelú chuť.
Produkt Bazalka 15 g BIO SONNENTOR je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zelené potraviny, patrí pod značku Sonnentor, Sonnetor, v ponuke predajcu Bioruza.sk, CountryLife.sk, Grizly.sk, Najlekaren.eu, Gymbeam.sk, Vitanella.sk.
Tento produkt nájdete v skupine Aromatické korenie, patrí značke Sonnentor, Sonnetor, nájdete ho u predajcu Bioruza.sk, CountryLife.sk, Grizly.sk, Najlekaren.eu, Gymbeam.sk, Vitanella.sk.
Produkt Bazalka 15 g BIO SONNENTOR má EAN kód 9004145003170.
Brutto váha | 0.025000 |
Značka | Sonnentor |
producing_country | EU |
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari) | Sonnentor BIO Bazalka |
Dĺžka | 5.500000 |
Šírka | 3.500000 |
Výška | 11.000000 |
Netto váha | 0.015000 |
HS kód | 09109999: ---- Drvené alebo mleté |
Balenie (g) | 15 g |
Počet kusov v balení | 6 |
Bez GMO | áno |
Bez umelých sladidiel | áno |
Bez aspartamu | áno |
Kategória | Zelenina, Lišty, Potraviny, Nápoje, Korenie, Bylinky, Cestoviny, Zelené potraviny, Aromatické korenie |
Značka | Sonnentor, Sonnetor |
E-shop | Bioruza.sk, CountryLife.sk, Grizly.sk, Najlekaren.eu, Gymbeam.sk, Vitanella.sk |
EAN | 9004145003170 |
BIO Bazalka - Sonnentor, 15g | | Obsah: BIO Bazalka - Sonnentor | | 1x 15g | | Charakteristika BIO Bazalka - Sonnentor: | | BIO Bazalka - lahodná sušená bylinka, bez ktorej sa nezaobídu špagety, pizza a ďalšie talianske jedlá | | BIO Bazalka je korenie z usušených listov rastliny menom bazalka pravá
Koriander vňať - 'ázijský petržlen' - jeho zelené listy majú výraznú sladko-bylinnú chuť a výborne sa hodia do thajského curry. Vňať koriandru sa vďaka svojej aróme často používa k dochuteniu šalátov, polievok a omáčiek. Pozor, existuje tu možnosť závislosti!Stará
Polievkové korenie BIO Sonnentor 25g | Vďaka kombinácii viacerých druhov zeleniny má toto korenie výraznú chuť. Je vhodné na okorenenie každej polievky, od zeleninového vývaru, až k lahodným krémovým polievkam. Korenie spája chute mrkvy, petržlenu, zeleru, či majoránky, pričom
Zmes rajčín, cibule, paštrnáku a tekvice, doplnená mletou paprikou, chilli, tymiánom, cesnakom a čiernym korení očarí každého milovníka pikantných chutí. | | Zloženie: Zelenina bio 44% (paradajky bio, cibuľa bio, paštrnák bio 7,5%, červená repa bio, tekvica bio), paprika sladká
Zelené bylinky bez soli na pečenú alebo grilovanú hydinu. | | Zloženie: Oregano, bazalka, petržlen list, cesnak, tymián, čierne korenie. | | Upozornenie: Bez glutamánu sodného. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Skladovanie: Skladujte na tmavom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Výborně se hodí především do chladných dnů. Po deštivé podzimní procházce nebo zimní koulovačce se zachumlejte pod deku se zeleným čajem a vychutnejte si domácí pohodu. Chutná dobře i v létě ledově vychlazený jen tak nebo jako základ na domácí limonádu či smoothie
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu: