Etape Puzzle WS #55678

Etape Puzzle WS #55678

Etape Puzzle WS #55678

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 13,14 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Etape Puzzle WS - popis produktu

Rukavice na bežky Etape Puzzle WS:Etape Puzzle WS sú vynikajúce rukavice určené pre všetkých priaznivcov bežeckého lyžovania. Tieto lyžiarske rukavice sú navrhnuté na aktívny pohyb. Určite sa vám zapáči ich klasický prstový štýl, ktorý si lyžiari obľúbili vďaka jednoduchšej manipulácii s predmetmi a jednoduchšiemu uchopeniu palíc. Vyhotovenie Etape Puzzle WS je s membránou. Lyžiarske rukavice majú veľkosť XL.Zásadné prednosti rukavíc Etape Puzzle WSLyžiarske rukavice sú nutnou výbavou pre lyžiarov aj snoubordistov a sú dôležitou súčasťou výbavy aj pre bežkárovZimné rukavice Etape majú obvod dlane 18 cmSú ideálne na aktívny pohybMajú klasický prstový dizajnRukavice Etape Puzzle WS sú vhodné pre dieťaFarba: čierna a zelenáĎalšie vlastnosti: ergonomický tvar, dlhé manžety, odolné proti vetru, protišmyková úprava na dlani a zosilnenie medzi palcom a ukazovákomNa dlaň bol vybraný textilný materiál

Produkt Etape Puzzle WS #55678 patrí do skupiny produktov Zimné rukavice od značky Etape, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Etape Puzzle WS - parametre produktu

Etape Puzzle WS - história ceny a dostupnosti

Etape Puzzle WS - ďalšie zaujímavé produkty

Etape Puzzle WS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?