Etape Everest WS+ #55801

Etape Everest WS+ #55801

Etape Everest WS+ #55801

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 23,46 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Etape Everest WS+ - popis produktu

Rukavice na bežky Etape Everest WS+:Etape Everest WS+ sú nevyhnutnosťou pre všetkých, koho baví bežecké lyžovanie. Tieto lyžiarske rukavice vhodné na aktívny pohyb. Iste sa vám zapáči ich klasický prstový štýl. Ten nadobudol obľúbenosť vďaka príjemnejšej manipulácii s predmetmi a palicami. Vyhotovenie Etape Everest WS+ je s membránou. Lyžiarske rukavice sú veľkosti S.Významné vlastnosti rukavíc Etape Everest WS+Lyžiarske rukavice sú potrebnou súčasťou výbavy pre lyžiarov či snowboardistov. Rukavice sú určené na bežecké lyžovanieRukavice na bežky Etape majú obvod dlane 23 cmSú navrhnuté na aktívny pohybIde o klasický prstový štýlZimné rukavice Etape Everest WS+ sa hodia pre mužov a ženyFarba: čierna a žltáĎalšie vlastnosti: ergonomický tvar, dlhé manžety, vetruodolné, úprava na používanie dotykového telefónu, protišmyková úprava na dlani a zosilnenie medzi palcom a ukazovákomPre dlaň bol zvolený materiál, ktorým je textil

Produkt Etape Everest WS+ #55801 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zimné rukavice od značky Etape, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Etape Everest WS+ - parametre produktu

KategóriaRukavice, Zimné rukavice
ZnačkaEtape
E-shopAlza.sk

Etape Everest WS+ - história ceny a dostupnosti

Etape Everest WS+ - ďalšie zaujímavé produkty

Etape Everest WS+ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?