Etape Jasmine WS+ #55721

Etape Jasmine WS+ #55721

Etape Jasmine WS+ #55721

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 23,33 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Etape Jasmine WS+ - popis produktu

Rukavice na bežky Etape Jasmine WS+:Etape Jasmine WS+ sú rukavice nevyhnutné pre všetkých, ktorí sa plánujú vydať na bežky. Tieto  rukavice na bežky sú určené na aktívny pohyb. Majú obľúbený prstový dizajn.  Ten si lyžiari obľúbili vďaka jednoduchšej manipulácii s predmetmi a jednoduchšiemu uchopeniu palíc. Vyhotovenie Etape Jasmine WS+ je s membránou. Veľkosť lyžiarskych rukavíc je S.Zaujímavé prednosti rukavíc na bežky Etape Jasmine WS+Lyžiarske rukavice sú nutnou súčasťou výbavy pre lyžiarov aj snowboardistov. Rukavice sú potrebnou výbavou na bežecké lyžovanieZimné rukavice Etape majú obvod dlane 20,5 cmSú vhodné na aktívny pohybIde o klasický prstový štýlRukavice na bežecké lyžovanie Etape Jasmine WS+ sú ideálne pre ženyFarba: čiernaĎalšie vlastnosti: ergonomický tvar, dlhé manžety, vetruodolné, úprava na používanie dotykového telefónu, protišmyková úprava na dlani a zosilnenie medzi palcom a ukazovákomMateriál na dlani je z textilu

Produkt Etape Jasmine WS+ #55721 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zimné rukavice od značky Etape, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Etape Jasmine WS+ - parametre produktu

KategóriaRukavice, Zimné rukavice
ZnačkaEtape
E-shopAlza.sk

Etape Jasmine WS+ - história ceny a dostupnosti

Etape Jasmine WS+ - ďalšie zaujímavé produkty

Etape Jasmine WS+ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?