Etape Jasmine WS+ #55677

Etape Jasmine WS+ #55677

Etape Jasmine WS+ #55677

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 23,46 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Etape Jasmine WS+ - popis produktu

Rukavice na bežky Etape Jasmine WS+:Etape Jasmine WS+ sú rukavice potrebné pre všetkých, ktorých baví bežecké lyžovanie. Tieto rukavice na bežky sú vytvorené na aktívny pohyb. Iste sa vám zapáči ich klasický prstový štýl. Ten si lyžiari obľúbili vďaka jednoduchšej manipulácii s predmetmi a jednoduchšiemu uchopeniu palíc. Vyhotovenie Etape Jasmine WS+ je s membránou. Tieto rukavice na bežky sú vo veľkosti S.Kľúčové znaky rukavíc na bežky Etape Jasmine WS+Lyžiarske rukavice sú významnou súčasťou výbavy pre lyžiarov a snoubordistov. Rukavice sú dôležitou výbavou na bežecké lyžovanieRukavice na bežecké lyžovanie Etape majú obvod dlane 17,5 cmSú perfektné na aktívny pohybIde o klasický prstový dizajnZimné rukavice Etape Jasmine WS+ sú navrhnuté pre ženyFarebné vyhotovenie: čierna a ružováĎalšie vlastnosti: ergonomický tvar, dlhé manžety, vetroodolné, úprava na používanie dotykového telefónu, protišmyková úprava na dlani a zosilnenie medzi palcom a ukazovákomPre dlaň bol zvolený textil

Produkt Etape Jasmine WS+ #55677 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zimné rukavice od značky Etape, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Etape Jasmine WS+ - parametre produktu

KategóriaRukavice, Zimné rukavice
ZnačkaEtape
E-shopAlza.sk

Etape Jasmine WS+ - história ceny a dostupnosti

Etape Jasmine WS+ - ďalšie zaujímavé produkty

Etape Jasmine WS+ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?