ESTÉE LAUDER Pleasures EdP

ESTÉE LAUDER Pleasures EdP

ESTÉE LAUDER Pleasures EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ESTÉE LAUDER Pleasures EdP - popis produktu

Parfumovaná voda ESTÉE LAUDER Pleasures EdP:Hľadáte parfumovanú vodu, vďaka ktorej budete dostávať jeden kompliment za druhým? ESTÉE LAUDER Pleasures EdP je neobyčajná vôňa perfektná pre ženy. Najvýraznejšou zložkou tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, pre ktorú sú príznačné tóny fialky, jazmínu alebo ruží. Táto parfumovaná voda sa hodí na bežný deň aj na letné dni. ESTÉE LAUDER Pleasures EdP pochádza z Ameriky. Hlavné vlastnosti parfumovanej vody ESTÉE LAUDER Pleasures EdP Parfumovaná voda perfektná pre ženy Hlavnú vôňu tvorí kvetinová Pôvod v Amerike

Produkt ESTÉE LAUDER Pleasures EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Estée Lauder, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Parfumové vody od značky Estée Lauder, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt ESTÉE LAUDER Pleasures EdP je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parfumová voda EDP, patrí značke Estée Lauder, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

ESTÉE LAUDER Pleasures EdP - parametre produktu

ESTÉE LAUDER Pleasures EdP - história ceny a dostupnosti

ESTÉE LAUDER Pleasures EdP - ďalšie zaujímavé produkty

ESTÉE LAUDER Pleasures EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?