Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - tmavomodrá #7952656

Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - tmavomodrá #7952656

Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - tmavomodrá #7952656

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - tmavomodrá - popis produktu

Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou.Produkt ušitý zo širokej prešívanej látky vyplnenej syntetickou výplňou. Navyše sme tento produkt vybavili pohodlnou neodopínateľnou kapucňou, vpredu sú 2 vrecká, do ktorých sa zmestia najpotrebnejšie drobnosti. Bunda poskytuje optimálnu ochranu pred chladom v prechodnom období. Ako prať páperovú bundu? Zatepľovacia bunda s kapucňou - VLASTNOSTI: 2 otvorené bočné vrecká, podšívka z polyesteru, integrovaná kapucňa bez regulácie, elastické, predĺžené manžety, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, dvojcestný hlavný zips je prekrytý vnútornou vetroodolnou légou, horné zakončenie zipsu je prekryté látkou na ochranu brady, syntetická výplň poskytuje optimálny tepelný komfort počas používania.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné bundy, patrí pod značku 4F JUNIOR, farebná verzia je tmavě modrý, tmavomodrá v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Produkt Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - tmavomodrá #7952656 patrí do skupiny produktov Chlapčenské bundy, patrí značke 4F JUNIOR, farebná verzia je tmavě modrý, tmavomodrá, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý male.

Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - tmavomodrá - parametre produktu

Farbatmavomodrá
Určeniemale
KategóriaBundy, Zimné bundy, Chlapčenské bundy
Značka4F JUNIOR
Farbatmavě modrý, tmavomodrá
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - tmavomodrá - história ceny a dostupnosti

Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - tmavomodrá - ďalšie zaujímavé produkty

Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - tmavomodrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?