Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou #7952216

Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou #7952216

Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou #7952216

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 22,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - popis produktu

Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou. Vďaka technológii 4FWarm poskytuje optimálny tepelný komfort v prechodnom období. Zimná bunda má integrovanú kapucňu a hydrofóbnu úpravu tkaniny, ktorá chráni pred ľahkým dažďom. Ako prať páperovú bundu?   Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - VLASTNOSTI: zapínané bočné vrecká, elastický lem na manžetách a na spodnej časti, integrovaná kapucňa bez regulácie, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, hlavný zips prekrytý vnútornou vetruodolnou légou, horné zakončenie zipsu prekryté látkou na ochranu brady široké prešívané panely plnené syntetickou výplňou spolu s technológiou 4FWarm pre optimálny tepelný komfort.

Produkt Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou #7952216 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku 4F JUNIOR, farebná verzia je oranžová, Oranžový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Chlapčenské bundy, patrí značke 4F JUNIOR, farebná verzia je oranžová, Oranžový, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý male.

Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - parametre produktu

Farbaoranžová
Určeniemale
KategóriaBundy, Zimné bundy, Chlapčenské bundy
Značka4F JUNIOR
Farbaoranžová, Oranžový
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - história ceny a dostupnosti

Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - ďalšie zaujímavé produkty

Chlapčenská zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?