Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna #7952596

Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna #7952596

Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna #7952596

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 79,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna - popis produktu

Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou. Bude sa ideálne chodiť na každodenné, zimné štylizácie. Syntetická výplň a široké prešívanie poskytujú tepelný komfort počas chladnejších dní. Integrovaná, nastaviteľná kapucňa na stojačiku vás bude dodatočne chrániť pred chladom. Hlavný zips prekrytý dvojitou légou, ktorá chráni pred vetrom. Do praktických vreciek umiestnite potrebné drobnosti. Použili sme aj hydrofóbnu impregnáciu materiálu, ktorá zaručuje ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Prešívaná bunda s kapucňou - VLASTNOSTI: štandardná dĺžka, polyesterová podšívka, bočné vrecká zapínané na zips, vnútorné vrecko zapínané na zips, hlavný zips je prekrytý vnútornou a vonkajšou vetroodolnou légou so zapínaním na patentné gombíky, nastaviteľná spodná časť pomocou elastickej šnúrky s brzdičkou, Integrovaná kapucňa s trojitým nastavením (objem a hĺbka), elastické, predĺžené manžety chránia dlane pred chladom, vysoký golier pre dodatočnú ochranu a tepelný komfort, syntetická výplň poskytuje optimálny tepelný komfort počas používania počas chladnejších dní, jemný, prešívaný materiál s hydrofóbnou impregnáciou zlepšuje ochranu pred nadmernou absorpciou vlhkosti.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Produkt Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna #7952596 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaBundy, Pánske bundy, Zimné bundy
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna - história ceny a dostupnosti

Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?