Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna #7952707

Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna #7952707

Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna #7952707

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 89,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna - popis produktu

Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou. Má ľahký a pohodlný strih, ktorý neobmedzuje voľnosť pohybu. Bunda s kapucňou má mäkkú a ľahkú syntetickú výplň. Vonkajší materiál sme potiahli hydrofóbnou vrstvou, aby sme zabránili nadmernej absorpcii vlhkosti. Pohodlná neodnímateľná kapucňa vás ochráni pred chladom, zatiaľ čo do vreciek na zips uložíte drobnosti, ako je mobil, peňaženka alebo kľúče. Ako prať páperovú bundu? Zatepľovacia bunda s kapucňou - VLASTNOSTI: stojačik zaručuje dodatočnú ochranu pred vetrom, vnútorná všitá guma na manžetách, spodný okraj sa dá upraviť pomocou šnúrky s brzdičkou, 5 vreciek: 2 bočné zapínané na zips + 2 náprsné zapínané na zips + 1 vnútorná s otvorenou légou, integrovaná kapucňa s nastavením, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, ľahká syntetická výplň poskytuje optimálny tepelný komfort, hlavný zips prekrytý vnútornou vetroodolnou légou, horné zakončenie zipsu prekryté látkou na ochranu brady.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Produkt Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna #7952707 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaBundy, Pánske bundy, Zimné bundy
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna - história ceny a dostupnosti

Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska zatepľovacia bunda so syntetickou výplňou - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?