Pánska zatepľovacia lyžiarska bunda so syntetickou výplňou - čierna #8212206

Pánska zatepľovacia lyžiarska bunda so syntetickou výplňou - čierna #8212206

Pánska zatepľovacia lyžiarska bunda so syntetickou výplňou - čierna #8212206

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska zatepľovacia lyžiarska bunda so syntetickou výplňou - čierna - popis produktu

Pánska zatepľovacia lyžiarska bunda so syntetickou výplňou. Produkt je vyrobený z hladkej, hydrofóbnej tkaniny so širokým prešívaním. Ochranu pred prechodným dažďom a snehom zabezpečuje membrána NeoDry s vodoodolnosťou a priedušnosťou 8000 / 5000. Mäkká syntetická výplň zabezpečuje optimálne teplo počas chladnejších dní. Hydrofóbny povlak vonkajšieho materiálu podporuje ochranu pred nadmernou absorpciou vlhkosti. Bunda má kapucňu s bočným nastavením a vodoodolný hlavný zips. Spodná časť je nastaviteľná pomocou elastickej šnúrky s brzdičkami. Ako prať páperovú bundu? Príručka: Ako si vybrať lyžiarsku/snowboardovú bundu?    Zatepľovacia lyžiarska bunda - VLASTNOSTI: strih s dĺžkou po pás, polyesterová podšívka, 3 vrecká na zips: 2 bočné vrecká + 1 skipass vrecko na ľavom rukáve, 2 vnútorné vrecká: otvorené vrecko určené na lyžiarske okuliare a vrecko zapínané na suchý zips, integrovaná kapucňa s bočnou sťahovacou šnúrkou, manžety bez možnosti nastavenia, elastické lemy so stopkami v spodnej časti bundy, membrána NeoDry 5 000 / 3 000, poskytuje ochranu pred miernymi zrážkami, jednocestný a laminovaný hlavný zips je prekrytý vetroodolnou légou, vnútorný snehový pás zaisťuje ochranu pred chladom a snehom, syntetická výplň poskytuje správny tepelný komfort, hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu znižuje absorpciu vlhkosti.   PARAMETRE: Membrána: NeoDry 5000 Vodoodolnosť: 5000 mm H2O Priedušnosť: 3000 g/m2/24h

Produkt Pánska zatepľovacia lyžiarska bunda so syntetickou výplňou - čierna #8212206 patrí do skupiny produktov Pánske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánska zatepľovacia lyžiarska bunda so syntetickou výplňou - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaBundy, Pánske bundy, Zimné bundy
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska zatepľovacia lyžiarska bunda so syntetickou výplňou - čierna - história ceny a dostupnosti

Pánska zatepľovacia lyžiarska bunda so syntetickou výplňou - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska zatepľovacia lyžiarska bunda so syntetickou výplňou - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?