Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda #7949486

Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda #7949486

Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda #7949486

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda - popis produktu

Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda. Použili sme syntetickú výplň, aby sme zaručili tepelné pohodlie počas chladnejších dní v prechodnom období. Produkt je vybavený hydrofóbnou impregnáciou vonkajšieho materiálu. Zaručuje ochranu pred absorpciou vlhkosti. Ako prať páperovú bundu?   Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda - VLASTNOSTI: voľnejší strih so širokým prešívaním, integrovaná kapucňa bez regulácie, spodná časť s elastickým lemom bez regulácie, elastický lem na manžetách, 2 otvorené bočné vrecká, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, mäkká syntetická výplň zaisťuje tepelný komfort, hlavný zips s vnútornou a vonkajšou vetruodolnou légou.

Produkt Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda #7949486 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku 4F JUNIOR, farebná verzia je modrá, modrý, tmavomodrá v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Chlapčenské bundy, patrí značke 4F JUNIOR, farebná verzia je modrá, modrý, tmavomodrá, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý male.

Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda - parametre produktu

Farbamodrá
Určeniemale
KategóriaBundy, Zimné bundy, Chlapčenské bundy
Značka4F JUNIOR
Farbamodrá, modrý, tmavomodrá
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda - história ceny a dostupnosti

Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda - ďalšie zaujímavé produkty

Chlapčenská prešívaná zatepľovacia bunda - ako nakúpiť najvýhodnejšie?