Case Logic Huxton taška na notebook 15,6

Case Logic Huxton taška na notebook 15,6" - čierna CL-HUXA115K

Case Logic Huxton taška na notebook 15,6

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Case Logic Huxton taška na notebook 15,6" - čierna CL-HUXA115K - popis produktu

Štíhla aktovka zo stuženej tkaniny tvorí perfektnú ochranu a aj prepravný prostriedok vášho 15,6“ notebooku či už do školy, kancelárie alebo do blízkej kaviarne.   Polstrované uchá pre pohodlné prenášanie. Na mieru nastaviteľný snímateľný ramenný popruh. Bezpečnostný pásik pre uchytenie k väčšine teleskopických rukovätí kufrov. Dedikovaná priehradka na iPad alebo 10,1“ tablet. Vrecká na zips pre uloženie príslušenstvo. Odolný polyester, ktorý odolá vášmu neustále sa meniacemu rozvrhu. Farba: čierna Materiál: polyester Vonkajšie rozmery: 41 x 7 x 30 cm Priestor pre notebook: 38,5 x 3,1 x 26,7 cm Hmotnosť: 0,47 kg

Produkt Case Logic Huxton taška na notebook 15,6" - čierna CL-HUXA115K je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na notebook, vyrába ho značka CaseLogic, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Batohy na notebook, vyrába ho značka CaseLogic, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Produkt Case Logic Huxton taška na notebook 15,6" - čierna CL-HUXA115K patrí do skupiny produktov Batohy na notebooky, patrí značke CaseLogic, veľkosť je ks, nájdete ho u predajcu Bigon.sk.

Case Logic Huxton taška na notebook 15,6" - čierna CL-HUXA115K - parametre produktu

Case Logic Huxton taška na notebook 15,6" - čierna CL-HUXA115K - história ceny a dostupnosti

Case Logic Huxton taška na notebook 15,6" - čierna CL-HUXA115K - ďalšie zaujímavé produkty

Case Logic Huxton taška na notebook 15,6" - čierna CL-HUXA115K - ako nakúpiť najvýhodnejšie?