Case Logic Era Hybrid Briefcase 15,6“ Grey

Case Logic Era Hybrid Briefcase 15,6“ Grey

Case Logic Era Hybrid Briefcase 15,6“ Grey

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Case Logic Era Hybrid Briefcase 15,6“ Grey - popis produktu

Túto tašku na notebook možno zároveň nosiť na chrbte ako pohodlný batoh. Moderné prevedenie s čalúnenými oddielmi na notebook a tablet, oddeleným vreckom na dokumenty či sluchátka a prehľadným organizérom zaručuje bezpečie uložených vecí a ich jednoduché znovunájdenie. - brašna 2 v 1, ktorú možno nosiť aj ako batoh - silne čalúnený oddiel pre notebook 15,6' - vrecko na tablet 10,5' - dodatočný oddiel pre knihy, zložky s dokumentami či sluchátka - predné vrecko s prehľadným organizérom - rýchlo prístupné predné vrecko na drobnosti - odnímateľný nastaviteľný a čalúnený ramenný popruh - možnosť popruhy elegantne skryť pri nosení ako batoh - bezpečnostná pásik pre uchytenie k rukoväti kufra

Produkt Case Logic Era Hybrid Briefcase 15,6“ Grey je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na notebook, vyrába ho značka Case Logic, farebné prevedenie je sivá, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Batohy na notebook, vyrába ho značka Case Logic, farebné prevedenie je sivá, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Produkt Case Logic Era Hybrid Briefcase 15,6“ Grey patrí do skupiny produktov Batohy na notebooky, patrí značke Case Logic, farebné prevedenie je sivá, nájdete ho u predajcu Bagalio.sk.

Case Logic Era Hybrid Briefcase 15,6“ Grey - parametre produktu

Case Logic Era Hybrid Briefcase 15,6“ Grey - história ceny a dostupnosti

Case Logic Era Hybrid Briefcase 15,6“ Grey - ďalšie zaujímavé produkty

Case Logic Era Hybrid Briefcase 15,6“ Grey - ako nakúpiť najvýhodnejšie?