Case Logic Notion 15,6“ Black

Case Logic Notion 15,6“ Black

Case Logic Notion 15,6“ Black

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Case Logic Notion 15,6“ Black - popis produktu

Poznáte to, sem tam do vás v električke niekto buchne, sem tam položíte batoh v reštaurácii pod stôl a omylom do neho kopnete, sem tam vám vypadne z rúk, keď pri odchode z domu nesiete ešte vreco s odpadkami a termosku s kávou. Dizajnéri batoha Notion na toto všetko mysleli. Preto má vnútorné vrecko na notebook penovú protinárazovú dvojvrstvovú ochranu. Hlavný oddiel je rozdelený na niekoľko vreciek a kapsičiek, napríklad na tablet alebo dokumenty, a ani na rozčlenení predného vrecka výrobcovia nešetrili. vrecko na notebook so zvýšenou ochranou a výstelkou EVA hlavný oddiel s vreckom na tablet alebo dokumenty malé vnútorné sieťovinové vrecko na zips predné vrecko s organizérom a karabínou na kľúče malé predné vrecko na zips dve bočné vrecká na fľašu s vodou horné ucho lemované džerzejom nastaviteľné čalúnené ramenné popruhy prešívaný zadný panel so sieťovinou svetlý vnútorný materiál zvyšuje viditeľnosť odolný deniérový polyester 1680 keprový vzor a PU lemovanie popruh na upevnenie na teleskopickú rukoväť kufra predĺžená záruka

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na notebook, vyrába ho značka Case Logic, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Produkt Case Logic Notion 15,6“ Black patrí do skupiny produktov Batohy na notebook, vyrába ho značka Case Logic, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Batohy na notebooky, patrí značke Case Logic, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Bagalio.sk.

Case Logic Notion 15,6“ Black - parametre produktu

Case Logic Notion 15,6“ Black - história ceny a dostupnosti

Case Logic Notion 15,6“ Black - ďalšie zaujímavé produkty

Case Logic Notion 15,6“ Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?