Case Logic Query 29 l Brick Carbide/Cumin

Case Logic Query 29 l Brick Carbide/Cumin

Case Logic Query 29 l Brick Carbide/Cumin

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Case Logic Query 29 l Brick Carbide/Cumin - popis produktu

Tento študentský batoh sa stane nielen funkčným spoločníkom pre každú príležitosť, ale vďaka netypickým farebným variantom taktiež štýlovým módnym doplnkom. Vnútri vás čaká samostatný oddiel na notebook, priehradka na tablet, vrecko na cennosti vyložené mäkkým materiálom a šikovno rozčlenený organizér. Nech už trávite celý den v kampuse, vyrážate na víkend s priateľmi, alebo len hľadáte štýlový batoh do mesta, Query je pre vás ten pravý. čalúnený oddiel na 15,6' notebook samostatná priehradka na 10' tablet dve priestranné hlavné komory na knihy, dokumenty a veľké zložky tvarované ramenné popruhy s čalúnením čalúnený chrbtový panel s dobrým odvetrávaním dve bočné vrecká na fľašu a iné drobnosti mäkko vystlaná a ľahko prístupná predná kapsička na cennosti predné vrecko s niekoľkými menšími priehradkami, oddielom na písacie potreby a karabínkou na kľúče pútko umožňujúce pohodlné nosenie v ruke zosilnené dno z odolného polyesteru

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na notebook, vyrába ho značka Case Logic, farebné prevedenie je červená, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Produkt Case Logic Query 29 l Brick Carbide/Cumin patrí do skupiny produktov Batohy na notebook, vyrába ho značka Case Logic, farebné prevedenie je červená, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Batohy na notebooky, patrí značke Case Logic, farebné prevedenie je červená, nájdete ho u predajcu Bagalio.sk.

Case Logic Query 29 l Brick Carbide/Cumin - parametre produktu

Case Logic Query 29 l Brick Carbide/Cumin - história ceny a dostupnosti

Case Logic Query 29 l Brick Carbide/Cumin - ďalšie zaujímavé produkty

Case Logic Query 29 l Brick Carbide/Cumin - ako nakúpiť najvýhodnejšie?