Case Logic Batoh na notebook 15,6“ Black

Case Logic Batoh na notebook 15,6“ Black

Case Logic Batoh na notebook 15,6“ Black

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 67,75 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Case Logic Batoh na notebook 15,6“ Black - popis produktu

Batoh na notebook je zaujímavá alternatíva k taške, ktorá ponúka veľa úložného priestoru pre všetku elektroniku potrebnú v práci či v škole. Kvalitné prevedenie poskytuje príjemné nosenie a výbornú ochranu nákladu. Vďaka odolnému materiálu a silnému polstrovaniu je batoh vhodný pre každodenné pohodlné nosenie. - odolný nylón vhodný pre každodenné intenzívne používanie - silné polstrovanie chrbta i popruhov a anatomické tvarovanie bráni otlačeniu, potenie a zaisťuje pohodlné nosenie - samostatný oddiel pre notebook (15,6') a tablet (10,1') alebo iPad - priestranný stredný úložný oddiel pre dokumenty a knihy či oblečenie a športové potreby - predné vrecko s organizérom pre prehľadné uloženie elektroniky, mobilného telefónu, MP3, USB kľúče, externého HDD, vizitiek, písacích potrieb a pod. - predné vrecko s bočným zapínaním na zips - horné chránené vrecko pre mobil či okuliare - dve bočné vrecká na zips vhodné aj pre fľaše s nápojom - početné sieťované vrecká vo vnútri - druhé ucho v spodnej časti pre ľahkú manipuláciu nad hlavou - systém strap management pre zmotanie prebytočných popruhov

Produkt Case Logic Batoh na notebook 15,6“ Black patrí do skupiny produktov Tašky na notebook, vyrába ho značka Case Logic, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Batohy na notebook, vyrába ho značka Case Logic, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Produkt Case Logic Batoh na notebook 15,6“ Black je možné nájsť medzi produktmi v skupine Batohy na notebooky, patrí značke Case Logic, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Bagalio.sk.

Case Logic Batoh na notebook 15,6“ Black - parametre produktu

Case Logic Batoh na notebook 15,6“ Black - história ceny a dostupnosti

Case Logic Batoh na notebook 15,6“ Black - ďalšie zaujímavé produkty

Case Logic Batoh na notebook 15,6“ Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?