Case Logic Batoh na notebook 17“ Black

Case Logic Batoh na notebook 17“ Black

Case Logic Batoh na notebook 17“ Black

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Case Logic Batoh na notebook 17“ Black - popis produktu

Ak váš prenosný počítač nie je žiadne tintítko a napriek tomu ho potrebujete mať neustále pri sebe, budete tento batoh milovať. Okrem notebooku sa samozrejme postará aj o nevyhnutné príslušenstvo a dokumenty.- polstrované vrecko na notebook veľkosti 17 '- možnosť uloženia dokumentov- predné vrecko s organizérom- speedPocket ™ - predné vrecko na kovové predmety (uľahčuje cestovanie lietadlom)- pohodlné ramenné popruhy s polstrovaním

Produkt Case Logic Batoh na notebook 17“ Black patrí do skupiny produktov Tašky na notebook, vyrába ho značka Case Logic, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Batohy na notebook, vyrába ho značka Case Logic, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Produkt Case Logic Batoh na notebook 17“ Black patrí do skupiny produktov Batohy na notebooky, patrí značke Case Logic, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho u predajcu Bagalio.sk.

Case Logic Batoh na notebook 17“ Black - parametre produktu

Case Logic Batoh na notebook 17“ Black - história ceny a dostupnosti

Case Logic Batoh na notebook 17“ Black - ďalšie zaujímavé produkty

Case Logic Batoh na notebook 17“ Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?