Case Logic Batoh na notebook 16“ Black

Case Logic Batoh na notebook 16“ Black

Case Logic Batoh na notebook 16“ Black

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 47,97 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Case Logic Batoh na notebook 16“ Black - popis produktu

Tento štýlový kúsok vás bude sprevádzať do práce či do školy, bez toho, aby ohrozil váš elegantný štýl. Je ľahký, maximálne pohodlný a prakticky členený. - integrované vrecko pre notebook veľkosti 16 ' - dostatočne priestranný hlavný oddiel - predné vrecko s organizérom - dve postranné vrecká na drobnosti - malé vrecko v hornej časti na telefón či slnečné okuliare - komfortné ramenné popruhy - vzdušná sieťovina v spodnej časti chrbta

Produkt Case Logic Batoh na notebook 16“ Black patrí do skupiny produktov Mestské batohy od značky Case Logic, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Bagalio.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na notebook, vyrába ho značka Case Logic, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Produkt Case Logic Batoh na notebook 16“ Black patrí do skupiny produktov Batohy na notebook, vyrába ho značka Case Logic, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Case Logic Batoh na notebook 16“ Black - parametre produktu

Case Logic Batoh na notebook 16“ Black - história ceny a dostupnosti

Case Logic Batoh na notebook 16“ Black - ďalšie zaujímavé produkty

Case Logic Batoh na notebook 16“ Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?