Case Logic Era brašna/batoh na 15,6

Case Logic Era brašna/batoh na 15,6" notebook a 10" tablet CL-ERACV116

Case Logic Era brašna/batoh na 15,6

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Case Logic Era brašna/batoh na 15,6" notebook a 10" tablet CL-ERACV116 - popis produktu

Uhladenosť aktovky a komfort batohu sa snúbi v tejto jedinečnej taške ponúkajúcej všestrannosť aj štýl dnešným moderným profesionálom.   Silno polstrovaný úložný priestor pre notebook do veľkosti 15,6“. Vrecko vyhradené pre tablet až do veľkosti 10,5“. Brašna 2 v 1 ktorá sa dá nosiť ako taška alebo ako batoh. Dodatočný oddiel pre zložky, knihy alebo slúchadlá. Odnímateľný polstrovaný ramenný popruh s možnosťou nastavenia podľa vlastných potrieb. Predné vrecko s organizérom. Rýchlo prístupné predné vrecko pre uloženie malých drobností. Tkanina farby melange, medené cvoky a jazdce zipsov dotvárajú moderný profesionálny vzhľad. Ramenné popruhy sa dajú skryť, keď sa nepoužívajú. Pásik pre bezpečné prichytenie k cestovnému kufru. Viacero úch pri použití či už ako taška alebo ako batoh. Farba: tmavo sivá s zelenohnedým nádychom Materiál: polyester Vonkajšie rozmery: 43 x 7,5 x 30 cm Priestor pre notebook: 38,5 x 26,5 x 3,1 cm Hmotnosť: 0,67 kg

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na notebook, vyrába ho značka CaseLogic, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Produkt Case Logic Era brašna/batoh na 15,6" notebook a 10" tablet CL-ERACV116 patrí do skupiny produktov Batohy na notebook, vyrába ho značka CaseLogic, veľkosť je ks, nájdete ho v e-shope Bigon.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Batohy na notebooky, patrí značke CaseLogic, veľkosť je ks, nájdete ho u predajcu Bigon.sk.

Case Logic Era brašna/batoh na 15,6" notebook a 10" tablet CL-ERACV116 - parametre produktu

Case Logic Era brašna/batoh na 15,6" notebook a 10" tablet CL-ERACV116 - história ceny a dostupnosti

Case Logic Era brašna/batoh na 15,6" notebook a 10" tablet CL-ERACV116 - ďalšie zaujímavé produkty

Case Logic Era brašna/batoh na 15,6" notebook a 10" tablet CL-ERACV116 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?