Vibia Musa 7404 stolná lampa s batériou, losos

Vibia Musa 7404 stolná lampa s batériou, losos

Vibia Musa 7404 stolná lampa s batériou, losos

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vibia Musa 7404 stolná lampa s batériou, losos - popis produktu

Tvarovaná LED stolová lampa Musa 7404 s batériou LED stolová lampa Musa 7404, inšpirovaná prírodou, vyzerá ako kvapka vody na liste. Kvapkou je tu guľa vyrobená z ručne fúkaného opálového skla, ktorá je vložená do konkávnej misky vyrobenej z hliníka. Sklenená guľa je difúzor žiarovky, ktorý svetlo distribuuje jemne a rovnomerne. Svetelný efekt zvyšuje plášť, ktorý slúži ako druh reflektora, takže oblasť okolo žiarovky je zaliata teplým svetlom. Musa 7404 boduje nielen elegantným vzhľadom, ale aj technickými vlastnosťami. Na zadnej strane lampy je vypínač lampy, ktorým je možné tiež zoslabiť jas. Musa má navyše batérie s výdržou od 6 do 18 hodín, a preto si ich môže používateľ umiestniť kamkoľvek bez obáv zo zásuvky v okolí. Dizajn svietidla pochádza z pera štúdia Note Design Studio so sídlom v Štokholme a bol vyvinutý pre značkového výrobcu Vibia .

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED osvetlenie, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Vibia Musa 7404 stolná lampa s batériou, losos je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED lampy, patrí značke Vibia, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stolné lampy, vyrába ho značka Vibia, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Vibia Musa 7404 stolná lampa s batériou, losos - parametre produktu

Vibia Musa 7404 stolná lampa s batériou, losos - história ceny a dostupnosti

Vibia Musa 7404 stolná lampa s batériou, losos - ďalšie zaujímavé produkty

Vibia Musa 7404 stolná lampa s batériou, losos - ako nakúpiť najvýhodnejšie?