Vibia Musa 7400 stolná LED lampa stojaca, losos

Vibia Musa 7400 stolná LED lampa stojaca, losos

Vibia Musa 7400 stolná LED lampa stojaca, losos

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vibia Musa 7400 stolná LED lampa stojaca, losos - popis produktu

LED stolová lampa Musa 7400 vytvára príjemnú atmosféru LED stolová lampa Musa 7400 vytvára skvelé efekty len pomocou niekoľkých detailov. Svetlo z pevne zabudovanej LED diódy jemne preniká cez saténový difúzor vyrobený z ručne fúkaného opálového skla. Sklenená guľa leží v hliníkovej škrupine, ktorá odráža svetlo a distribuuje ho okolo svietidla. Misku drží hliníková základňa, ktorá je miskou zakrytá, aby ju nerozptyľovali splývavé tvary svietidla. Spínač, ktorým je možné tiež tlmiť jas žiarovky, je umiestnený na pätici žiarovky. Švédske Note Design Studio sa pri tvorbe Musa inšpirovalo prírodou. Padlo rozhodnutie použiť organické, plynulé tvary, ktoré kontrastujú s obvyklými architektonickými svetlami spoločnosti Vibia . Výsledkom je jemná a elegantná lampa, ktorá vytvorí útulnú atmosféru napríklad na nočnom stolíku v spálni.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED osvetlenie, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Vibia Musa 7400 stolná LED lampa stojaca, losos je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED lampy, patrí značke Vibia, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stolné lampy, vyrába ho značka Vibia, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Vibia Musa 7400 stolná LED lampa stojaca, losos - parametre produktu

Vibia Musa 7400 stolná LED lampa stojaca, losos - história ceny a dostupnosti

Vibia Musa 7400 stolná LED lampa stojaca, losos - ďalšie zaujímavé produkty

Vibia Musa 7400 stolná LED lampa stojaca, losos - ako nakúpiť najvýhodnejšie?