Vibia Musa 7402 stolná LED lampa ležiaca, taupe

Vibia Musa 7402 stolná LED lampa ležiaca, taupe

Vibia Musa 7402 stolná LED lampa ležiaca, taupe

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vibia Musa 7402 stolná LED lampa ležiaca, taupe - popis produktu

Musa 7402 - malá stolová lampa s veľkým efektom LED stolová lampa Musa 7402 zaujme svojou jemnosťou a jednoduchou eleganciou. Tvorcom tejto elegantnej lampy je švédske Note Design Studio, ktoré si na dizajn najal španielsky značkový výrobca Vibia . Pri vytváraní lampy sa dizajnéri inšpirovali prírodou a rozhodli sa pre organický a splývavý tvar. Difúzor pevne zabudovanej LED diódy je guľa vyrobená z ručne fúkaného opálového skla, ktorá zaisťuje bez oslnenia a jemné rozloženie svetla. Sklenená guľa leží v hliníkovej miske, ktorá odráža svetlo a distribuuje ho tak v prostredí. Pomocou vypínača na zadnej strane žiarovky je možné nielen ovládať osvetlenie, ale aj tlmiť jas. Podstavec lampy je zakrytý miskou, takže žiadne rušivé detaily nemôžu diváka odvrátiť od tečúcej Musovej formy.

Produkt Vibia Musa 7402 stolná LED lampa ležiaca, taupe je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED osvetlenie, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED lampy, patrí značke Vibia, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Vibia Musa 7402 stolná LED lampa ležiaca, taupe patrí do skupiny produktov Stolné lampy, vyrába ho značka Vibia, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Vibia Musa 7402 stolná LED lampa ležiaca, taupe - parametre produktu

Vibia Musa 7402 stolná LED lampa ležiaca, taupe - história ceny a dostupnosti

Vibia Musa 7402 stolná LED lampa ležiaca, taupe - ďalšie zaujímavé produkty

Vibia Musa 7402 stolná LED lampa ležiaca, taupe - ako nakúpiť najvýhodnejšie?