Vibia Flat stolná LED lampa výška 30 cm terakota

Vibia Flat stolná LED lampa výška 30 cm terakota

Vibia Flat stolná LED lampa výška 30 cm terakota

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vibia Flat stolná LED lampa výška 30 cm terakota - popis produktu

Dizajnová LED stolová lampa plochá - minimalistický tvar s maximálnym efektom Zloženie moderných priamych línií a mäkkých kriviek je vhodné pre škandinávsky štýl zariaďovania. Flat je dielom Ichira Iwasakiho. Spolu s prémiovým výrobcom osvetlenia Vibia vytvoril slávny japonský dizajnér LED stolovú lampu Flat. Podlhovastý tvar pätice žiarovky pripomína hadí chvost, je zároveň ochrannou známkou spoločnosti Flat a zaručuje pevné státie aj na úzkych priezoroch alebo poličkách. Teplé biele tlačiteľné LED diódy vytvárajú jemnú žiaru, ktorá dodáva každej miestnosti príjemné zenové prostredie.

Produkt Vibia Flat stolná LED lampa výška 30 cm terakota patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED lampy, patrí značke Vibia, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Vibia Flat stolná LED lampa výška 30 cm terakota je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolné lampy, vyrába ho značka Vibia, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Vibia Flat stolná LED lampa výška 30 cm terakota - parametre produktu

Vibia Flat stolná LED lampa výška 30 cm terakota - história ceny a dostupnosti

Vibia Flat stolná LED lampa výška 30 cm terakota - ďalšie zaujímavé produkty

Vibia Flat stolná LED lampa výška 30 cm terakota - ako nakúpiť najvýhodnejšie?