The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass – Xbox Digital

The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass – Xbox Digital

The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass – Xbox Digital

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass – Xbox Digital - popis produktu

Hra na konzolu The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass – Xbox Digital:Zahrajte si tú nejodladěnější a najkompletnejší verziu tej najoceňovanejší hry roka 2015 - Zaklínač 3: Divoký hon. Teraz je dostupná so všetkými datadisky a dodatočným obsahom Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 93% Skvelé RPG zo zaujímavého sveta s dramatickým príbehom hrdinov, na ktorých vám bude záležať. Čiastkové drobné chyby vyvažujú výborný scenár a mimoriadne skvelé questy - Hrej.cz. Vypnuté Právom najoceňovanejší hra roka 2015 so všetkými datadisky a dodatočným obsahom. Vypnuté Staňte sa profesionálnym zabijakom príšer a vydajte sa na dobrodružstvo epických rozmerov. Vypnuté Hlavný hrdina Geralt z Rivie zaklínači, ktorí sú vycvičení od raného detstva a podrobení mutáciám, aby získali nadľudskú silu, schopnosti a reflexy, predstavujú spoločensky vyčlenenú protiváhu príšerami zamoreného sveta, v ktorom žijú. Vypnuté Wild Hunt Expansion PassTento ohromný prídavok k základnej hre, ktorú samozrejme musíte vlastniť, prináša dve poriadne prepečené rozšírenia. Srdce z kameňa dopĺňa druhý datadisk O víne a krvi. Táto porcia obsahu vás zabaví na ďalšie dlhé desiatky hodín.

Tento produkt nájdete v skupine PC hry, je v ponuke značky Microsoft, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass – Xbox Digital patrí do skupiny produktov Hry na PC, patrí značke Microsoft, v ponuke predajcu Alza.sk.

The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass – Xbox Digital - parametre produktu

KategóriaPC hry, Hry na PC
ZnačkaMicrosoft
E-shopAlza.sk

The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass – Xbox Digital - história ceny a dostupnosti

The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass – Xbox Digital - ďalšie zaujímavé produkty

The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass – Xbox Digital - ako nakúpiť najvýhodnejšie?