Hogwarts Legacy – Xbox One Digital

Hogwarts Legacy – Xbox One Digital

Hogwarts Legacy – Xbox One Digital

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hogwarts Legacy – Xbox One Digital - popis produktu

Hra na konzolu Hogwarts Legacy – Xbox One Digital: Rokfort volá Hogwarts Legacy Xbox One Digital je akčné RPG zasadené v otvorenom svete legendárnej knižnej série Harry Potter. Vydajte sa do minulosti a zažite jeden z najpútavejších príbehov kúzelníckeho vesmíru. Objavujte v Hogwarts Legacy Xbox One Digital svet mágieZamierte v koži nového študenta, či študentky do legendárnej kúzelníckej školy. Rokfort čaká iba na vás. Preskúmajte otvorený svet plný tajomných zákutí. Objavujte skryté miesta slávneho hradu aj jeho okolia. Vytvorte si svojho čarodejníkaVáš čarodejník je v Hogwarts Legacy Xbox One Digital nováčikom s minimálnou znalosťou mágie. Pustite sa s ním do učenia nových zaklínadiel. Varte magické elixíry a pomaličky sa transformujte do mága, ktorý nebude mať súpera. Ukážte v Hogwarts Legacy Xbox One Digital svojim nepriateľom silu mágieČarodejnícky vesmír série Harry Potter je miestom plným nebezpečenstva. Stretnite sa vo veľkolepých súbojoch s drakmi, trollmi a nepriateľskými čarodejníkmi. Porážajte svojich nepriateľov a určujte cez talenty, akým čarodejníkom sa stanete.

Tento produkt nájdete v skupine PC hry, je v ponuke značky Microsoft, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt Hogwarts Legacy – Xbox One Digital patrí do skupiny produktov Hry na PC, patrí značke Microsoft, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hry na Xbox One od značky Microsoft, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Hogwarts Legacy – Xbox One Digital - parametre produktu

Hogwarts Legacy – Xbox One Digital - história ceny a dostupnosti

Hogwarts Legacy – Xbox One Digital - ďalšie zaujímavé produkty

Hogwarts Legacy – Xbox One Digital - ako nakúpiť najvýhodnejšie?