Stojanček na umývacie prostriedky Joseph Joseph Caddy ™ Tower, sivý

Stojanček na umývacie prostriedky Joseph Joseph Caddy ™ Tower, sivý

Stojanček na umývacie prostriedky Joseph Joseph Caddy ™ Tower, sivý

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojanček na umývacie prostriedky Joseph Joseph Caddy ™ Tower, sivý - popis produktu

Stojanček na umývacie prostriedky Joseph Joseph Caddy ™ Tower, sivý kompaktný stojan na umiestnenie medzi drez a stenu Výrobca: JOSEPH JOSEPH Popis tovaru: JOSEPH JOSEPH Caddy ™ Tower - kuchynský stojanček. Stojanček Caddy ™ Tower je praktickým pomocníkom pre organizáciu umývacieho priestoru pri kuchynskom dreze. Zmestí sa do úzkeho priestoru medzi drezom a stenou. Hlavný odkladný priestor stojana je určený na uloženie saponátu a kefy. Spodná polička slúži na uloženie hubky a drôtenky. Hubička odvádza odkvapkanú vodu priamo do drezu. Pre ľahšie čistenie je možné stojan Caddy ™ Tower ľahko rozobrať. Umývajte ručne, navhlčeným handričkou. Veľkosť: 18,3 x 11,9 x 19,9 cm

Produkt Stojanček na umývacie prostriedky Joseph Joseph Caddy ™ Tower, sivý patrí do skupiny produktov Umývacie prostriedky, je v ponuke značky Joseph Joseph, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Stojanček na umývacie prostriedky Joseph Joseph Caddy ™ Tower, sivý - parametre produktu

Stojanček na umývacie prostriedky Joseph Joseph Caddy ™ Tower, sivý - história ceny a dostupnosti

Stojanček na umývacie prostriedky Joseph Joseph Caddy ™ Tower, sivý - ďalšie zaujímavé produkty

Stojanček na umývacie prostriedky Joseph Joseph Caddy ™ Tower, sivý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?