Stojan na umývacie prostriedky Quttin 2551, nerez

Stojan na umývacie prostriedky Quttin 2551, nerez

Stojan na umývacie prostriedky Quttin 2551, nerez

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojan na umývacie prostriedky Quttin 2551, nerez - popis produktu

Stojan na umývacie prostriedky Quttin 2551, nerezUdržať poriadok okolo drezu nie je práve jednoduché a hubky a handričky často zostávajú pohodené na dne drezu. Nehygienický spôsob umožňuje množenie baktérií, čomu by sme sa mali v kuchyni rozhodne vyhnúť. Elegantné riešenie so stojančekmi sú efektným riešením. Oceníte perforovaný priestor na hubku, lištu na handričku a úložný diel na saponát aj kefu. Váš drez bude vždy čistý, handričky suché a vy budete mať dobrú náladu z perfektnej organizácie umývacieho priestoru.Parametre:Rozmery: 20x11,6x10cmZnačka: QuttinMateriál: nerezzent BQ01017272551

Produkt Stojan na umývacie prostriedky Quttin 2551, nerez patrí do skupiny produktov Drezy nerezové od značky QUTTIN, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Odkvapkávače na riad, patrí pod značku QUTTIN, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Stojan na umývacie prostriedky Quttin 2551, nerez patrí do skupiny produktov Odkvapkávače riadu od značky QUTTIN v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Stojan na umývacie prostriedky Quttin 2551, nerez - parametre produktu

Stojan na umývacie prostriedky Quttin 2551, nerez - história ceny a dostupnosti

Stojan na umývacie prostriedky Quttin 2551, nerez - ďalšie zaujímavé produkty

Stojan na umývacie prostriedky Quttin 2551, nerez - ako nakúpiť najvýhodnejšie?