Kuchynský stojan na čistiace prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy, šedý

Kuchynský stojan na čistiace prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy, šedý

Kuchynský stojan na čistiace prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy, šedý

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kuchynský stojan na čistiace prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy, šedý - popis produktu

Kuchynský stojan na umývacie prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy šedý. Stojanček Caddy je veľkým pomocníkom pre správnu organizáciu umývacieho priestoru pri kuchynskom dreze. Hlavné odkladný priestor stojane je určený na uloženie saponátu a kefy. Integrovaná konzolka slúži na zavesenie a sušenie vlhkých utierok. Dierovaný odkvapkávač je odkladnú plochou pre hubku. Odpadová voda sa kumuluje v spodnej miske. Pre ľahšie čistenie je možné stojan Caddy ľahko rozobrať. Výrobok je možné umývať v umývačke. Rozmery: 21x13x11,5cm Dodávané v papierovej darčekovej krabici.  85022

Produkt Kuchynský stojan na čistiace prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy, šedý patrí do skupiny produktov Čistiace prostriedky, je v ponuke značky Joseph Joseph, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Umývacie prostriedky, je v ponuke značky Joseph Joseph, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Kuchynský stojan na čistiace prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy, šedý - parametre produktu

Kuchynský stojan na čistiace prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy, šedý - história ceny a dostupnosti

Kuchynský stojan na čistiace prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy, šedý - ďalšie zaujímavé produkty

Kuchynský stojan na čistiace prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy, šedý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?