Stojanček na čistiace prostriedky Caddy sv.šedý/červený

Stojanček na čistiace prostriedky Caddy sv.šedý/červený

Stojanček na čistiace prostriedky Caddy sv.šedý/červený

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojanček na čistiace prostriedky Caddy sv.šedý/červený - popis produktu

Kuchynský stojan na umývacie prostriedky JOSEPH JOSEPH Caddy, sv.šedý/červený Stojanček Caddy je veľkým pomocníkom pre správnu organizáciu umývacieho priestoru pri kuchynskom dreze. Hlavné odkladný priestor stojane je určený na uloženie saponátu a kefy. Integrovaná konzolka slúži na zavesenie a sušenie vlhkých utierok. Dierovaný odkvapkávač je odkladnú plochou pre hubku. Odpadová voda sa kumuluje v spodnej miske. Pre ľahšie čistenie je možné stojan Caddy ľahko rozobrať. Výrobok je možné umývať v umývačke. farba: svetlošedá/červená Rozmery: 21x13x11,5cm Dodávané v papierovej darčekovej krabici.  

Tento produkt nájdete v skupine Čistiace prostriedky, je v ponuke značky Joseph Joseph, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Stojanček na čistiace prostriedky Caddy sv.šedý/červený patrí do skupiny produktov Umývacie prostriedky, je v ponuke značky Joseph Joseph, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Stojanček na čistiace prostriedky Caddy sv.šedý/červený - parametre produktu

Stojanček na čistiace prostriedky Caddy sv.šedý/červený - história ceny a dostupnosti

Stojanček na čistiace prostriedky Caddy sv.šedý/červený - ďalšie zaujímavé produkty

Stojanček na čistiace prostriedky Caddy sv.šedý/červený - ako nakúpiť najvýhodnejšie?