Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - zelené #9068200

Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - zelené #9068200

Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - zelené #9068200

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - zelené - popis produktu

Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - prispôsobené vašej aktivite Okuliare so športovým tvarom, ktoré môžete úspešne používať na každodenné nosenie, cyklistiku alebo mnohé iné outdoorové športy, ako je beh alebo treking. Ich účelom je chrániť oči pred slnkom, meniacimi sa poveternostnými podmienkami a cudzími telesami, ako je prach a hmyz. Rám je vyrobený z plastového grilamidu a šošovky sú z TAC (triacetate) materiálu. Okuliare majú tvar typu biker. Slnečné okuliare 4F - nevyhnutná ochrana počas slnečných dní: filter S3, UV400 a viacfarebná vrstva s polarizáciou Tónovacie šošovky s filtrom S3 (priepustnosť svetla: 8-18 %) poskytujú veľmi dobrú ochranu pred slnkom. Sú ideálne na použitie v dňoch so silným slnečným žiarením. Sú vybavené úplným ochranným filtrom UV400, ktorý chráni pred ultrafialovým žiarením (UVA, UVB, UVC). Šošovky boli pokryté viacfarebným povlakom Gradient Color Coating, ktorý poskytuje dodatočnú ochranu pred slnkom tým, že znižuje množstvo svetla prenášaného do očí. Šošovky boli upravené polarizačnou vrstvou, ktorá chráni pred lúčmi odrazenými od vody alebo snehu a znižuje únavu očí. Zvyšuje kontrast a zlepšuje kvalitu videnia. Detaily, ktoré zaručujú pohodlné používanie Unisex športové okuliare sú navyše vybavené protišmykovými prvkami na koncoch straníc, aby okuliare boli stabilnejšie. Balenie obsahuje pevné puzdro so zapínaním na zips, ktoré umožni bezpečnú prepravu okuliarov, a handričku na utieranie šošoviek. Okuliare sú v súlade s európskou normou pre osobné ochranné prostriedky. Unisex športové okuliare s polarizáciou - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) filter: S3 (priepustnosť svetla: 8-18%) rám z plastového grilamidu a šošovky z polykarbonátu tvar rámu: typu biker ochranný filter UV400 chráni pred ultrafialovým žiarením viacfarebný povlak Gradient Color Coating znižuje množstvo svetla prenášaného do očí polarizácia zvyšuje kontrast a zlepšuje kvalitu videnia protišmykové prvky na koncoch straníc udržujú okuliare na mieste okuliare dodávané s tvrdým zapínaným puzdrom okuliare dodávané s handričkou na utieranie šošoviek produkt je v súlade s európskou normou pre osobné ochranné prostriedky PARAMETRE: Výška šošovky (spolu s rámom): cca. 6 cm Šírka rámu (vzdialenosť medzi závesmi): cca. 15 cm Povlak: Gradient Color Coating, polarizácia Kategória filtra: S3, UV400 Použitie: jasné slnečné dni

Produkt Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - zelené #9068200 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Slnečné okuliare, vyrába ho značka 4F, farebný variant je zelená, zelený, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je navrhnutý unisex.

Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - zelené - parametre produktu

Farbazelená
Určenieunisex
KategóriaZelenina, Okuliare, Slnečné okuliare
Značka4F
Farbazelená, zelený
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - zelené - história ceny a dostupnosti

Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - zelené - ďalšie zaujímavé produkty

Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - zelené - ako nakúpiť najvýhodnejšie?