Slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - púdrovo ružové

Slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - púdrovo ružové

Slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - púdrovo ružové

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - púdrovo ružové - popis produktu

Unisex slnečné okuliare - prispôsobené vašej aktivite Okuliare s rámom s módnou siluetou, ktoré môžete úspešne nosiť počas každodenných aktivít a doplniť tak svoj športový outfit. Rám a šošovky sú vyrobené z odolného polykarbonátu (PC). Okuliare majú štvorcový tvar. Slnečné okuliare 4F - základná ochrana počas slnečných dní: UV filter, ochrana proti poškriabaniu a viacfarebná vrstva Tónovacie šošovky s filtrom S3 (priepustnosť svetla: 8-18 %) poskytujú veľmi dobrú ochranu pred slnkom. Sú ideálne na použitie v dňoch so silným slnečným žiarením. Sú vybavené úplným ochranným filtrom UV400, ktorý chráni pred ultrafialovým žiarením (UVA, UVB, UVC). Povrchová úprava proti poškriabaniu na vonkajšej strane šošoviek chráni ich pred poškriabaním. Šošovky boli pokryté viacfarebným povlakom Gradient Color Coating, ktorý poskytuje dodatočnú ochranu pred slnkom tým, že znižuje množstvo svetla prenášaného do očí. Detaily, ktoré zaručujú pohodlné používanie Slnečné okuliare pre mužov a ženy majú tvarované stranice, ktoré správne priliehajú k hlave. Balenie obsahuje vrecko na bezpečnú prepravu a handričku na utieranie šošoviek. Produkt je v súlade s európskou normou pre osobné ochranné prostriedky. Slnečné okuliare pre ženy a mužov - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) filter: S3 (priepustnosť svetla: 8-18%) rám a šošovky sú vyrobené z odolného polykarbonátu tvar rámu: štvorcový ochranný filter UV400 chráni pred ultrafialovým žiarením odolný na poškrabanie povlak Anti-Scratch chráni šošovky pred mechanickým poškodením viacfarebný povlak Gradient Color Coating znižuje množstvo svetla prenášaného do očí pohodlné, profilované stranice okuliare dodávané s vreckom okuliare dodávané s handričkou na utieranie šošoviek produkt je v súlade s európskou normou pre osobné ochranné prostriedky PARAMETRE: Výška šošovky (spolu s rámom): 5 cm Šírka rámu (vzdialenosť medzi závesmi): 14,5 cm Povlak: Anti-Scratch, viacfarebný Kategória filtra: S3 (priepustnosť svetla: 8-18%) Použitie: silné slnečné žiarenie

Tento produkt sa nachádza v kategórii Slnečné okuliare, vyrába ho značka 4F, farebný variant je ružová, ružový, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je navrhnutý unisex.

Slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - púdrovo ružové - parametre produktu

Farbaružová
Určenieunisex
KategóriaOkuliare, Slnečné okuliare
Značka4F
Farbaružová, ružový
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - púdrovo ružové - história ceny a dostupnosti

Slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - púdrovo ružové - ďalšie zaujímavé produkty

Slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - púdrovo ružové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?