Dievčenské slnečné okuliare s viacfarebným povlakom #7951374

Dievčenské slnečné okuliare s viacfarebným povlakom #7951374

Dievčenské slnečné okuliare s viacfarebným povlakom #7951374

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 14,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenské slnečné okuliare s viacfarebným povlakom - popis produktu

Dievčenské slnečné okuliare s viacfarebným povlakom. Vhodné na slnečné a jemne zamračené dni. Vybavili sme ich šošovkami z odolného polykarbonátu s filtrom UV400 a viacfarebný povlakom. Viacfarebný Pink Gradient Color Coating povlak chráni pred škodlivým UV a infračerveným IR žiarením. Minimalizuje odlesky a blokuje slnečné lúče, čím vám zaručuje úplné pohodlie počas aktivity. Tvarované stranice zaisťujú pohodlné nosenie, zatiaľ čo ľahký rám prispieva k pohodliu pri používaní.   Dievčenské slnečné okuliare s viacfarebným povlakom - VLASTNOSTI: v súlade s normou EN ISO 12312-1, okrúhly rám, viacfarebná povrchová úprava, ktorá je na vonkajšej strane šošoviek, prináša dodatočnú protislnečnú ochranu, ktorá znižuje množstvo svetla prenášaného do očí, ochranný filter UV400 chráni pred ultrafialovým žiarením, rám a šošovky z polykarbonátu zaisťujú ľahkosť a odolnosť, profilované stranice udržujú okuliare v správnej polohe.   PARAMETRE: Povlak: viacfarebný (Pink Gradient Color Coating), UV400, odolný na poškrabanie Kategória filtra: 3 (priepustnosť svetla: 8-18%) Použitie: slnečné a jemne zamračené dni

Produkt Dievčenské slnečné okuliare s viacfarebným povlakom #7951374 patrí do skupiny produktov Slnečné okuliare, vyrába ho značka 4F JUNIOR, farebný variant je prášková ružová, ružová, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Dievčenské slnečné okuliare s viacfarebným povlakom - parametre produktu

Farbaružová
Určeniefemale
KategóriaOkuliare, Slnečné okuliare
Značka4F JUNIOR
Farbaprášková ružová, ružová
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dievčenské slnečné okuliare s viacfarebným povlakom - história ceny a dostupnosti

Dievčenské slnečné okuliare s viacfarebným povlakom - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenské slnečné okuliare s viacfarebným povlakom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?