Dievčenské slnečné okuliare so zrkadlovým povlakom #8545844

Dievčenské slnečné okuliare so zrkadlovým povlakom #8545844

Dievčenské slnečné okuliare so zrkadlovým povlakom #8545844

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenské slnečné okuliare so zrkadlovým povlakom - popis produktu

Dievčenské slnečné okuliare so zrkadlovým povlakom. Vhodné na slnečné a jemne zamračené dni. Vybavili sme ich šošovkami z odolného polykarbonátu s filtrom UV400 a zrkadlovým povlakom. Zrkadlový povlak chráni pred škodlivým UV a infračerveným IR žiarením. Minimalizuje odlesky a blokuje slnečné lúče, čím vám zaručuje úplné pohodlie počas aktivity. Tvarované stranice zaisťujú pohodlné nosenie, zatiaľ čo ľahký rám prispieva k pohodliu pri používaní. Dievčenské slnečné okuliare so zrkadlovým povlakom - VLASTNOSTI: v súlade s normou EN ISO 12312-1, zrkadlová povrchová úprava šošoviek na ochranu pred infračerveným žiarením, ochranný filter UV400 chráni pred ultrafialovým žiarením, rám a šošovky z polykarbonátu zaisťujú ľahkosť a odolnosť, profilované stranice udržujú okuliare v správnej polohe. PARAMETRE: Výška šošovky (spolu s rámom): 4,5 cm Šírka rámu (vzdialenosť medzi závesmi): 13 cm Povlak: zrkadlová povrchová úprava, UV400, odolný na poškrabanie povlak Anti-Scratch Kategória filtra: 3 (priepustnosť svetla: 8-18%) Použitie: slnečné a jemne zamračené dni

Produkt Dievčenské slnečné okuliare so zrkadlovým povlakom #8545844 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Slnečné okuliare, vyrába ho značka 4F JUNIOR, farebný variant je ružová, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Dievčenské slnečné okuliare so zrkadlovým povlakom - parametre produktu

Farbaružová
Určeniefemale
KategóriaOkuliare, Slnečné okuliare
Značka4F JUNIOR
Farbaružová
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dievčenské slnečné okuliare so zrkadlovým povlakom - história ceny a dostupnosti

Dievčenské slnečné okuliare so zrkadlovým povlakom - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenské slnečné okuliare so zrkadlovým povlakom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?