Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - čierne #9295651

Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - čierne #9295651

Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - čierne #9295651

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - čierne - popis produktu

Unisex slnečné okuliare - prispôsobené vašej aktivite Okuliare s rámom s módnou siluetou, ktoré môžete úspešne nosiť počas každodenných aktivít a doplniť tak svoj športový outfit. Rám a šošovky sú vyrobené z odolného polykarbonátu (PC). Okuliare majú tvar typu wayfarer. Slnečné okuliare 4F - nevyhnutná ochrana počas slnečných dní s UV filtrom a viacfarebnou vrstvou Tónovacie šošovky s filtrom S3 (priepustnosť svetla: 8-18 %) poskytujú veľmi dobrú ochranu pred slnkom. Sú ideálne na použitie v dňoch so silným slnečným žiarením. Sú vybavené úplným ochranným filtrom UV400, ktorý chráni pred ultrafialovým žiarením (UVA, UVB, UVC). Šošovky boli pokryté viacfarebným povlakom Gradient Color Coating, ktorý poskytuje dodatočnú ochranu pred slnkom tým, že znižuje množstvo svetla prenášaného do očí. Detaily, ktoré zaručujú pohodlné používanie Slnečné okuliare majú tvarované stranice, ktoré dobre priliehajú k hlave. Balenie obsahuje vrecko na bezpečnú prepravu a handričku na utieranie šošoviek. Produkt je v súlade s európskou normou pre osobné ochranné prostriedky. Unisex slnečné okuliare - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) filter: S3 (priepustnosť svetla: 8-18%) rám a šošovky sú vyrobené z odolného polykarbonátu tvar rámu: typu wayfarer ochranný filter UV400 chráni pred ultrafialovým žiarením viacfarebný povlak Gradient Color Coating znižuje množstvo svetla prenášaného do očí pohodlné, profilované stranice okuliare dodávané s vreckom okuliare dodávané s handričkou na utieranie šošoviek produkt je v súlade s európskou normou pre osobné ochranné prostriedky   PARAMETRE: Výška šošovky (spolu s rámom): 5 cm Šírka rámu (vzdialenosť medzi závesmi): 14 cm Povlak: viacfarebný Gradient Color Coating Kategória filtra: S3 (priepustnosť svetla: 8-18%) Použitie: silné slnečné žiarenie

Produkt Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - čierne #9295651 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Slnečné okuliare, vyrába ho značka 4F, farebný variant je černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je navrhnutý unisex.

Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určenieunisex
KategóriaOkuliare, Slnečné okuliare
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - čierne - história ceny a dostupnosti

Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Unisex slnečné okuliare s viacfarebným povrchom - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?