Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - zelené

Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - zelené

Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - zelené

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - zelené - popis produktu

Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - prispôsobené vašej aktivite Okuliare so športovým tvarom, ktoré môžete úspešne používať na každodenné nosenie, cyklistiku alebo mnohé iné outdoorové športy, ako je beh alebo treking. Ich účelom je chrániť oči pred slnkom, meniacimi sa poveternostnými podmienkami a cudzími telesami, ako je prach a hmyz. Rám je vyrobený z plastového grilamidu a šošovky sú z TAC (triacetate) materiálu. Okuliare majú tvar typu biker. Slnečné okuliare 4F - nevyhnutná ochrana počas slnečných dní: UV povlak, Anti-Scratch, polarizácia Tónovacie šošovky s filtrom S3 (priepustnosť svetla: 8-18 %) poskytujú veľmi dobrú ochranu pred slnkom. Sú ideálne na použitie v dňoch so silným slnečným žiarením. Sú vybavené úplným ochranným filtrom UV400, ktorý chráni pred ultrafialovým žiarením (UVA, UVB, UVC). Povrchová úprava proti poškriabaniu na vonkajšej strane šošoviek chráni ich pred poškriabaním. Šošovky boli pokryté viacfarebným povlakom Gradient Color Coating, ktorý poskytuje dodatočnú ochranu pred slnkom tým, že znižuje množstvo svetla prenášaného do očí. Okrem toho polarizačná vrstva chráni pred lúčmi odrazenými od vody alebo snehu a znižuje následnú únavu očí. Zvyšuje kontrast a zlepšuje kvalitu videnia. Detaily, ktoré zaručujú pohodlné používanie Slnečné okuliare pre mužov a ženy majú tvarované stranice, ktoré správne priliehajú k hlave. Majú tiež zabudované silikónové sedielka, ktoré držia okuliare na svojom mieste a zvyšujú pohodlie pri nosení. Balenie obsahuje pevné puzdro so zapínaním, ktoré umožni bezpečnú prepravu okuliarov. Handrička na utieranie šošoviek. Produkt je v súlade s európskou normou pre osobné ochranné prostriedky. Slnečné okuliare pre ženy a mužov - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) filter: S3 (priepustnosť svetla: 8-18%) rám z plastového grilamidu a šošovky z TAC materiálu tvar rámu: typu biker ochranný filter UV400 chráni pred ultrafialovým žiarením odolný na poškrabanie povlak Anti-Scratch chráni šošovky pred mechanickým poškodením viacfarebný povlak Gradient Color Coating znižuje množstvo svetla prenášaného do očí polarizácia zvyšuje kontrast a zlepšuje kvalitu videnia pohodlné, profilované stranice silikónové sedielka na nos prinášajú väčšie pohodlie okuliare dodávané s tvrdým zapínaným puzdrom okuliare dodávané s handričkou na utieranie šošoviek produkt je v súlade s európskou normou pre osobné ochranné prostriedky PARAMETRE: Výška šošovky (spolu s rámom): 4,5 cm Šírka rámu (vzdialenosť medzi závesmi): 14 cm Povlak: UV, Anti-Scratch, viacfarebný Gradient Color Coating, polarizácia Kategória filtra: S3 (priepustnosť svetla: 8-18%) Použitie: silné slnečné žiarenie

Tento produkt nájdete v skupine Slnečné okuliare, vyrába ho značka 4F, farebný variant je zelená, zelený, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je navrhnutý unisex.

Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - zelené - parametre produktu

Farbazelená
Určenieunisex
KategóriaZelenina, Okuliare, Slnečné okuliare
Značka4F
Farbazelená, zelený
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - zelené - história ceny a dostupnosti

Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - zelené - ďalšie zaujímavé produkty

Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - zelené - ako nakúpiť najvýhodnejšie?