Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - čierne #9440152

Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - čierne #9440152

Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - čierne #9440152

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - čierne - popis produktu

Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - prispôsobené vašej aktivite Okuliare so športovým tvarom, ktoré môžete úspešne používať na každodenné nosenie, cyklistiku alebo mnohé iné outdoorové športy, ako je beh alebo treking. Ich účelom je chrániť oči pred slnkom, meniacimi sa poveternostnými podmienkami a cudzími telesami, ako je prach a hmyz. Rám je vyrobený z odolného polykarbonátu (PC) a šošovky sú z TAC (triacetate) materiálu. Okuliare majú štvorcový tvar. Slnečné okuliare 4F - nevyhnutná ochrana počas slnečných dní so zrkadlovou vrstvou a filtrom S3 Tónovacie šošovky s filtrom S3 (priepustnosť svetla: 8-18 %) poskytujú veľmi dobrú ochranu pred slnkom. Sú ideálne na použitie v dňoch so silným slnečným žiarením. Sú vybavené úplným ochranným filtrom UV400, ktorý chráni pred ultrafialovým žiarením (UVA, UVB, UVC). Povrchová úprava proti poškriabaniu na vonkajšej strane šošoviek chráni ich pred poškriabaním. Majú tiež zrkadlový povlak, ktorý chráni pred škodlivým UV a infračerveným IR žiarením, minimalizuje odblesky a blokuje slnečné lúče. Detaily, ktoré zaručujú pohodlné používanie Okuliare s polarizáciou majú tvarované stranice, ktoré dobre priliehajú k hlave. Súčasťou balenia je vrecko na bezpečnú prepravu okuliarov. Balenie obsahuje aj handričku na utieranie šošoviek. Produkt je v súlade s európskou normou pre osobné ochranné prostriedky. Okuliare s polarizáciou - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) filter: S3 (priepustnosť svetla: 8-18%) rám z odolného polykarbonátu a šošovky z TAC materiálu tvar rámu: štvorcový ochranný filter UV400 chráni pred ultrafialovým žiarením odolný na poškrabanie povlak Anti-Scratch chráni šošovky pred mechanickým poškodením zrkadlový povlak chráni pred UV a infračerveným (IR) žiarením pohodlné, profilované stranice okuliare dodávané s vreckom okuliare dodávané s handričkou na utieranie šošoviek produkt je v súlade s európskou normou pre osobné ochranné prostriedky PARAMETRE: Výška šošovky (spolu s rámom): 4,5 cm Šírka rámu (vzdialenosť medzi závesmi): 14 cm Povlak: zrkadlová povrchová úprava, UV400 Kategória filtra: S3 (priepustnosť svetla: 8-18%) Použitie: slnečné dni

Produkt Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - čierne #9440152 patrí do skupiny produktov Slnečné okuliare, vyrába ho značka 4F, farebný variant je černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je navrhnutý unisex.

Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určenieunisex
KategóriaOkuliare, Slnečné okuliare
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - čierne - história ceny a dostupnosti

Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Unisex slnečné okuliare s polarizáciou - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?