Sconto Herné kreslo RON viacfarebná

Sconto Herné kreslo RON viacfarebná

Sconto Herné kreslo RON viacfarebná

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 209 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sconto Herné kreslo RON viacfarebná - popis produktu

V hernom kresle RON budete mať aj pri dlhých herných maratónoch vždy maximálne pohodlie. Prvotriedne vyhotovenie s ergonomickými tvarmi zaujme na prvý pohľad každého hráča, **kombinácia čiernej farby a maskáčových prvkov** zase stoličku obohatí vojenským vzhľadom. Perfektne tak zapadne do každej herne vybudovanej miestnosti, ale skvele sa hodí aj do moderne zariadených pracovní či kancelárií. Celkový imidž stoličky podporuje kvalitný poťah zo **syntetickej kože**, výplň v oblasti sedadla a operadla zaručuje maximálny komfort. S páčkou na pravej strane si môžete dokonca **nastaviť uhol operadla**. Vaše paže si oddýchnu na **nastaviteľných podrúčkach**, ktoré sa vám prispôsobia. **Dva vankúšiky**, jeden bedrový a druhý pod hlavu vám poskytnú oporu, ale v prípade potreby ich môžete odopnúť. Výšku, tuhosť a uhol sedu si jednoducho nastavíte páčkou so skrutkou pod sedadlom. Herné kreslo RON splní aj tie najnáročnejšie požiadavky.

Produkt Sconto Herné kreslo RON viacfarebná patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, patrí pod značku Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kancelárske kreslá od značky Sconto v ponuke e-shopu Sconto.sk.

Produkt Sconto Herné kreslo RON viacfarebná je možné nájsť medzi produktmi v skupine Herné kreslá, patrí značke Sconto, nájdete ho v e-shope Sconto.sk.

Sconto Herné kreslo RON viacfarebná - parametre produktu

Sconto Herné kreslo RON viacfarebná - história ceny a dostupnosti

Sconto Herné kreslo RON viacfarebná - ďalšie zaujímavé produkty

Sconto Herné kreslo RON viacfarebná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?