Salomon Alphacross 3 GTX W Spray/Wht/Wroug

Salomon Alphacross 3 GTX W Spray/Wht/Wroug

Salomon Alphacross 3 GTX W Spray/Wht/Wroug

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 87,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Salomon Alphacross 3 GTX W Spray/Wht/Wroug - popis produktu

Trekingové topánky Salomon Alphacross 3 GTX W Spray/Wht/Wroug:Bežecká obuv Salomon Alphacross 3 GTXBežecká obuv Salomon Alphacross 3 GTX patrí k obľúbeným bežeckým topánkam na kratšie aj dlhšie trate. Je špeciálne upravená tak, aby dobre držala nohu na mieste, čo je pre bežcov zásadná vlastnosť. Môžu sa tak lepšie sústrediť na odraz od zeme. Teraz sa bez obáv vydáte behať kamkoľvek. Či už na klzký, príkry alebo kamenistý povrch. Bežecké topánky sa ďalej pýšia membránou Gore-Tex, medzipodrážkou EnergyCell a stielkou OrthoLite. Bežecké topánky Salomon Alphacross 3 GTX sú vhodné do každého počasiaBežecké topánky Salomon Alphacross 3 GTX sú vybavené membránou Gore-Tex, ktorá je určená na celoročné používanie aj pri nepriaznivých podmienkach. Je vodoodolná, pohodlná, priedušná, trvanlivá a má ultraľahké vyhotovenie. Navyše je veľmi tenká a teda vhodná na aktívny pohyb. V Salomon Alphacross 3 GTX sa nepošmykneteNa bežecké topánky Salomon Alphacross 3 GTX bola zvolená podošva Contagrip TD, ktorá vás nesklame ani na klzkom alebo mokrom teréne. Vždy sa chytí terénu a vy budete mať kontrolu pri došľape. Je pripravená na tie najnáročnejšie terény slovenských aj zahraničných hôr. Bežecká obuv Salomon Alphacross 3 GTX dokonale tlmí nárazyBežecká obuv Salomon Alphacross 3 GTX sa môže pochváliť medzipodrážkou so systémom EnergyCell, ktorá sa stará o dokonalé tlmenie otrasov. Navyše sú topánky Salomon vybavené antibakteriálnymi anatomickými OrthoLite vložkami, ktoré dlhodobo tlmia nárazy. Tiež chránia vaše nohy pred zápachom, plesňami a dobre odvádzajú vlhkosť. Bežecké tenisky Salomon Alphacross 3 chránia vaše chodidláAk radi beháte za tmy alebo v neprehľadnom teréne, oceníte praktickú ochranu špičky. Vďaka tomu, aj keď nechtiac narazíte na prekážku, budú vaše nohy vždy bezpečne chrániť kvalitne vyrobené bežecké tenisky Salomon. Kľúčové vlastnosti topánok Salomon Alphacross 3 GTX WBežecké topánky Salomon ALPHACROSS 3 GTX využijete na behanie na kratších aj dlhších tratiachMajú špeciálnu úpravu na udržanie nohy na miesteAnatomické antibakteriálne OrthoLite vložky dobre tlmia nárazyMembrána Gore-Tex má ultraľahké vyhotoveniePodrážka Contagrip TD sa postará o kontrolu došľapu aj na klzkom teréneBežecká obuv Salomon sa chváli medzipodrážkou so systémom EnergyCellFarebné vyhotovenie: sivo-bielo-zelenéContagrip TDTechnológia Contagrip TD sa pýši unikátnou zmesou, ktorá si zachováva priľnavosť aj pri nízkych teplotách. Vďaka tomu bežecké topánky Salomon ALPHACROSS 3 GTX oceníte pri celoročnom nosení. EVAPre náročných bežcov sú topánky Salomon ALPHACROSS 3 GTX vybavené kvalitným materiálom, aby aj po dlhodobom používaní boli vaše kĺby v poriadku. Na to slúži vysoko funkčná pena EVA, ktorá dobre zabezpečuje tlmenie nárazov. Gore-TexBežecká obuv Salomon ALPHACROSS 3 GTX sa vďaka textílii Gore-Tex môže pochváliť vodoodolnosťou aj v mokrých podmienkach, pohodlím, priedušnosťou a dlhou trvanlivosťou. Vďaka ultraľahkému materiálu topánky oceníte pri aktívnych činnostiach.

Produkt Salomon Alphacross 3 GTX W Spray/Wht/Wroug patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske topánky, je v ponuke značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Salomon Alphacross 3 GTX W Spray/Wht/Wroug je možné nájsť medzi produktmi v skupine Trekingové topánky od značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Salomon Alphacross 3 GTX W Spray/Wht/Wroug - parametre produktu

Salomon Alphacross 3 GTX W Spray/Wht/Wroug - história ceny a dostupnosti

Salomon Alphacross 3 GTX W Spray/Wht/Wroug - ďalšie zaujímavé produkty

Salomon Alphacross 3 GTX W Spray/Wht/Wroug - ako nakúpiť najvýhodnejšie?