Salomon Speedcross 6 GTX W Black/Black/Phantom

Salomon Speedcross 6 GTX W Black/Black/Phantom

Salomon Speedcross 6 GTX W Black/Black/Phantom

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Salomon Speedcross 6 GTX W Black/Black/Phantom - popis produktu

Trekingové topánky Salomon Speedcross 6 GTX W Black/Black/Phantom:Bežecké topánky Salomon Speedcross 6 GTX WBežecké topánky Salomon Speedcross 6 GTX sú určené na trailový beh. Sú vybavené tvarovanou stielkou OrthoLite s antibakteriálnymi vlastnosťami. Podrážka Contagrip sa stará o skvelú stabilitu a poskytuje ohromný grip a trakciu. Bežecká trailová obuv Salomon sa pýši progresívnym vzhľadom.Trailové tenisky Salomon Speedcross 6 GTX udržia chodidlá v suchuTrailová bežecká obuv Salomon Speedcross 6 GTX má vrchnú časť vyrobenú zo sieťoviny a nylonu, vďaka čomu je priedušná, odolná proti roztrhnutiu a oderu. Technológia SensiFit poskytuje nohe oporu od medzipodrážky až po šnúrky. Zaručí tak skvelé držanie chodidla za všetkých okolností. Membrána Gore-Tex potom udrží vaše chodidlá v suchu.Trailová obuv Salomon Speedcross 6 GTX vás nesklame na žiadnom povrchuPre bežeckú obuv Salomon Speedcross 6 GTX bola zvolená podošva Contagrip, ktorá vás nesklame ani v klzkom alebo mokrom teréne. Je pripravená na tie najnáročnejšie terény slovenských aj zahraničných hôr. Výrazný vzor výstupkov podrážky poskytuje záber vo viacerých smeroch.Trailová bežecká obuv Salomon Speedcross 6 GTX dokonale tlmí nárazyBežecká trailová obuv Salomon Speedcross 6 GTX je vybavená medzipodrážkou so systémom EnergyCell, ktorá zaisťuje dokonalé tlmenie otrasov. Navyše sú trailové tenisky opatrené antibakteriálnymi anatomickými OrthoLite vložkami, ktoré dlhodobo tlmia nárazy. Tiež chodidlá udržia svieže.Trailové tenisky Salomon Speedcross 6 GTX sú určené na najnáročnejšie bežecké výzvyTrailové tenisky Salomon Speedcross 6 GTX disponujú systémom QUICKLACE, ktorý zaručí precízne upevnenie nohy v topánke, a to jedným zatiahnutím za šnúrku. Trailové tenisky Salomon Speedcross 6 sú určené na tie najnáročnejšie bežecké výzvy a túry.Kľúčové vlastnosti bežeckých topánok Salomon Speedcross 6 GTX WDámske bežecké topánky vhodné na trailový beh a túryZvršok vyrobený zo sieťoviny Anti-debris Mesh a nylonuMembrána Gore-Tex udrží chodidlá v suchuAnatomické antibakteriálne OrthoLite vložkyPodrážka Contagrip sa postará o kontrolu došľapu aj na klzkom teréneBežecké topánky Salomon Speedcross 6 GTX s medzipodrážkou so systémom EnergyCellSystém QUICKLACE zaručí precízne upevnenie nohy v topánkeFarebné vyhotovenie: čierne

Tento produkt nájdete v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Salomon Speedcross 6 GTX W Black/Black/Phantom patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Turistická obuv, je v ponuke značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Salomon Speedcross 6 GTX W Black/Black/Phantom - parametre produktu

Salomon Speedcross 6 GTX W Black/Black/Phantom - história ceny a dostupnosti

Salomon Speedcross 6 GTX W Black/Black/Phantom - ďalšie zaujímavé produkty

Salomon Speedcross 6 GTX W Black/Black/Phantom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?