Salomon Supercross 4 W Moonscape/Black/Ten

Salomon Supercross 4 W Moonscape/Black/Ten

Salomon Supercross 4 W Moonscape/Black/Ten

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Salomon Supercross 4 W Moonscape/Black/Ten - popis produktu

Trekingové topánky Salomon Supercross 4 W Moonscape/Black/Ten:Bežecké topánky Salomon Supercross 4Topánky Salomon Supercross 4 sú určené na trailový beh. Podrážka Contagrip sa stará o skvelú stabilitu a poskytuje ohromný grip a trakciu. Bežecká trailová obuv Salomon sa pýši progresívnym vzhľadom. Ponúka kombináciu odolnosti, ochrany a pohodlia. Salomon Supercross 4 poskytujú skvelú oporuVrchná časť topánok Salomon Supercross 4 je vyrobená z Ripstop a syntetického materiálu a je veľmi odolná proti roztrhnutiu. Technológia SensiFit poskytuje nohám perfektnú oporu od medzipodrážky až po šnúrky. Bežecké tenisky Salomon Supercross 4 vás nesklamú na žiadnom povrchuPre bežecké tenisky Salomon Supercross 4 bola zvolená podošva Contagrip, ktorá vás nesklame ani v klzkom alebo mokrom teréne. Je pripravená na tie najnáročnejšie terény slovenských aj zahraničných hôr. Výrazný vzor výstupkov podrážky poskytuje záber vo viacerých smeroch. Bežecké topánky Salomon Supercross 4 dokonale tlmia nárazyBežecké topánky Salomon Salomon Supercross 4 sú vybavené medzipodrážkou z peny Fuze Surge, ktorá je zložená z mäkkej zmesi EVA a prírodných materiálov a zaistí tak ideálne odpruženie. Navyše sú topánky Salomon vybavené antibakteriálnymi anatomickými OrthoLite vložkami, ktoré udržia chodidlá svieže. Trailové tenisky Salomon Supercross 4 sú určené pre najnáročnejšie bežecké výzvyTrailové tenisky Salomon Supercross 4 disponujú systémom QUICKLACE, ktorý zaručí precízne upevnenie nohy v teniske, a to jedným zatiahnutím za šnúrku. Salomon Supercross 4 sú určené pre tie najnáročnejšie bežecké výzvy. Kľúčové vlastnosti bežeckých topánok Salomon Supercross 4 WDámske bežecké topánky vhodné na trailový behZvršok vyrobený z Ripstop a syntetického materiáluAnatomické antibakteriálne OrthoLite vložkyPodrážka Contagrip sa postará o kontrolu došľapu aj na klzkom teréneBežecké topánky Salomon Supercross 4 s medzipodrážkou z peny Fuze SurgeSystém QUICKLACE zaručí precízne upevnenie nohy v topánkeFarebné vyhotovenie: béžovo-čierno-fialové

Produkt Salomon Supercross 4 W Moonscape/Black/Ten patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske topánky, je v ponuke značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Salomon Supercross 4 W Moonscape/Black/Ten je možné nájsť medzi produktmi v skupine Turistická obuv, je v ponuke značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Salomon Supercross 4 W Moonscape/Black/Ten - parametre produktu

Salomon Supercross 4 W Moonscape/Black/Ten - história ceny a dostupnosti

Salomon Supercross 4 W Moonscape/Black/Ten - ďalšie zaujímavé produkty

Salomon Supercross 4 W Moonscape/Black/Ten - ako nakúpiť najvýhodnejšie?