Salomon Wander W Rainy Day/Lily/Buckskin #6401072

Salomon Wander W Rainy Day/Lily/Buckskin #6401072

Salomon Wander W Rainy Day/Lily/Buckskin #6401072

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Salomon Wander W Rainy Day/Lily/Buckskin - popis produktu

Trekingové topánky Salomon Wander W Rainy Day/Lily/Buckskin:Salomon Wander WTuristická obuv Salomon Wander je ideálnou voľbou na horské túry, behanie aj každodenné nosenie. Perfektne tlmí nárazy a ponúka ideálnu priľnavosť aj v ťažkom teréne. Turistické topánky Salomon Wander poskytujú oporuTuristické topánky Salomon Wander ponúkajú zvršok zo syntetického a textilného materiálu, ktorý je veľmi odolný. Technológia SensiFit poskytuje nohe oporu od medzipodrážky až po šnúrky. Zaistí tak skvelé držanie chodidla za každých okolností. Trekingová obuv Salomon Wander ideálne tlmí nárazyStielka OrthoLite zaručí vynikajúce odpruženie, priedušnosť a sviežosť. Trekingová obuv Salomon Wander vďaka medzipodrážke z EVA peny a technológii EnergyCell ideálne tlmí nárazy. Salomon Wander vám dodajú istotu aj v náročnom terénePodrážka Contagrip, ktorou sú topánky Salomon Wander vybavené, vás nesklame ani v klzkom, mokrom, skalnatom či bahnitom teréne. K tomu napomáha jej hlboký grip. Topánky Salomon Wander sú ideálne na túry aj prechádzkyTopánky Salomon disponujú zaväzovaním pomocou klasických šnúrok. Obúvanie urýchli praktické pútko na zadnej strane topánky. Treková obuv Salomon Wander vás podporí na vašich prechádzkach a túrach. Kľúčové vlastnosti turistických topánok Salomon Wander WDámske turistické topánky určené do stredne náročného terénuZvršok vyrobený zo syntetického a textilného materiáluStielka OrthoLite poskytuje vynikajúce odpruženieVďaka medzipodrážke z EVA peny a technológii EnergyCell skvele tlmí nárazyPodrážka Contagrip nesklame ani v klzkom alebo mokrom terénePútko na ľahšie obúvanieFarebné vyhotovenie: hnedo-zeleno-béžové

Produkt Salomon Wander W Rainy Day/Lily/Buckskin #6401072 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Salomon Wander W Rainy Day/Lily/Buckskin #6401072 patrí do skupiny produktov Turistická obuv, je v ponuke značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Salomon Wander W Rainy Day/Lily/Buckskin - parametre produktu

Salomon Wander W Rainy Day/Lily/Buckskin - história ceny a dostupnosti

Salomon Wander W Rainy Day/Lily/Buckskin - ďalšie zaujímavé produkty

Salomon Wander W Rainy Day/Lily/Buckskin - ako nakúpiť najvýhodnejšie?