Salomon Wander W Tea Rose / Vanilla Ice / Fird

Salomon Wander W Tea Rose / Vanilla Ice / Fird

Salomon Wander W Tea Rose / Vanilla Ice / Fird

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Salomon Wander W Tea Rose / Vanilla Ice / Fird - popis produktu

Trekingové topánky Salomon Wander W Tea Rose / Vanilla Ice / Fird:Trekingová obuv Salomon Wander WTrekingová obuv Salomon Wander W je ideálnou voľbou na horské túry, behanie aj každodenné nosenie. Perfektne tlmí nárazy a ponúka ideálnu priľnavosť aj v ťažkom teréne.Turistické topánky Salomon Wander W poskytujú oporuTuristické topánky Salomon Wander W ponúkajú zvršok zo syntetického a textilného materiálu, ktorý je veľmi odolný. Technológia SensiFit poskytuje nohe oporu od medzipodrážky až po šnúrky. Zaistí tak skvelé držanie chodidla za každých okolností.Outdoorová obuv Salomon Wander W ideálne tlmí nárazyVýstelka OrthoLite zaručí vynikajúce odpruženie, priedušnosť a sviežosť. Outdoorová obuv Salomon Wander W vďaka medzipodrážke z EVA peny a technológii EnergyCell ideálne tlmí nárazy.Turistické topánky Salomon Wander W vám dodajú istotu aj v náročnom terénePodrážka Contagrip, ktorou sú turistické topánky Salomon Wander W vybavené, vás nesklame ani v klzkom, mokrom, skalnatom či bahnitom teréne. K tomu napomáha jej hlboký grip.Treková obuv Salomon Wander W je ideálna na túry aj prechádzkyOutdoorové topánky Salomon disponujú zaväzovaním pomocou klasických šnúrok. Obúvanie urýchli praktické pútko na zadnej strane topánky. Treková obuv Salomon Wander W vás podporí na vašich prechádzkach a túrach.Kľúčové vlastnosti trekingových topánok Salomon Wander WDámske turistické topánky Salomon určené do stredne náročného terénuZvršok vyrobený zo syntetického a textilného materiáluVýstelka OrthoLite poskytuje vynikajúce odpruženieVďaka medzipodrážke z EVA peny a technológii EnergyCell skvele tlmí nárazyPodošva Contagrip nesklame ani v klzkom alebo mokrom teréneTrekingová obuv má pútko na ľahšie obúvanieFarebné vyhotovenie: bielo-čierno-ružové

Tento produkt nájdete v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Salomon Wander W Tea Rose / Vanilla Ice / Fird patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Turistická obuv, je v ponuke značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Salomon Wander W Tea Rose / Vanilla Ice / Fird - parametre produktu

Salomon Wander W Tea Rose / Vanilla Ice / Fird - história ceny a dostupnosti

Salomon Wander W Tea Rose / Vanilla Ice / Fird - ďalšie zaujímavé produkty

Salomon Wander W Tea Rose / Vanilla Ice / Fird - ako nakúpiť najvýhodnejšie?