PRADA Candy Kiss EdP

PRADA Candy Kiss EdP

PRADA Candy Kiss EdP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

PRADA Candy Kiss EdP - popis produktu

Parfumovaná voda PRADA Candy Kiss EdP:Radi by ste mali parfumovanú vodu, ktorú vám vaše okolie bude len chváliť? PRADA Candy Kiss EdP ponúka vôňu ideálnu pre ženy. V prípade tejto parfumovanej vody je hlavnou vôňou orientálna prímes, v ktorej dominujú intenzívne tóny a neobvyklé kombinácie. Táto parfumovaná voda sa obzvlášť bude vynímať počas slávnostnejších príležitostí a v zimnom období. PRADA Candy Kiss EdP je pôvodom z Talianska. Najdôležitejšie prednosti parfumovanej vody PRADA Candy Kiss EdP Parfumovaná voda ideálna pre ženy Hlavnú vôňu tvorí orientálna Pôvod v Taliansku

Produkt PRADA Candy Kiss EdP patrí do skupiny produktov Parfumované vody, patrí pod značku Prada, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Prada, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt PRADA Candy Kiss EdP patrí do skupiny produktov Parfumová voda EDP, patrí značke Prada, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

PRADA Candy Kiss EdP - parametre produktu

PRADA Candy Kiss EdP - história ceny a dostupnosti

PRADA Candy Kiss EdP - ďalšie zaujímavé produkty

PRADA Candy Kiss EdP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?