Pánska kožená aktovka tmavohnedá - Greenwood Beylon

Pánska kožená aktovka tmavohnedá - Greenwood Beylon

Pánska kožená aktovka tmavohnedá - Greenwood Beylon

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 149 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená aktovka tmavohnedá - Greenwood Beylon - popis produktu

Luxusná kožená aktovka v štýlovom dizajne z kvalitnek hovädzej, jemne brúsenej kože. Značka Greenwood dodáva kvalitné a jedinečné pracovné doplnky a táto taška je jednou z nich. Rovná chlopňa sa otvára kovovou sponou v podobe pracky s koženým pásikom, pod ňou sú tri voľné vrecká a hlavné vrecko s vreckom na zips. Nosiť ju môžete v ruke za celkom pevné, plochejšie ucho alebo s popruhom cez plece. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! Drobné škrabance, či odreniny nie sú závadou kože, časom a užívaním získajú svoj individuálny charakter a patinu. Všetky produkty z brúsenej kože treba impregnovať a mazať, vydržia Vám oveľa dlhšie. Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery: 37 x 30 x 10,5 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Dĺžka ucha: 20 cm Kód tovaru: 19181

Produkt Pánska kožená aktovka tmavohnedá - Greenwood Beylon patrí do skupiny produktov Pánske aktovky od značky GREENWOOD, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená aktovka tmavohnedá - Greenwood Beylon - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaAktovky, Pánske aktovky
ZnačkaGREENWOOD
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Pánska kožená aktovka tmavohnedá - Greenwood Beylon - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená aktovka tmavohnedá - Greenwood Beylon - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená aktovka tmavohnedá - Greenwood Beylon - ako nakúpiť najvýhodnejšie?