Pánska kožená aktovka koňakovohnedá - Tomas Cerlos

Pánska kožená aktovka koňakovohnedá - Tomas Cerlos

Pánska kožená aktovka koňakovohnedá - Tomas Cerlos

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená aktovka koňakovohnedá - Tomas Cerlos - popis produktu

Vianočná novinka! Praktická pánska aktovka v koňakovohnedom koženom prevedení. Hladká jemná business taška do práce, na spisy a notebook (rozmery na dotaz) sa pýši zaujímavou chlopňou, ktorá sa otvára klasickým patentom/sponou uzamykateľnou kľúčikom. Nosiť ju možno iba za ploché dvojito kožené ucho v ruke. Pod chlopňou je stredne veľké vrecko na osobné veci, dve hlavné úložiská, z ktorých jedno poslúži aj ako organizér na kreditné karty, vizitky a perá. Do druhého uschováte spisy, zložky či notebook. Chýbať vám nebude ani zadné vrecko so zipsom. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery: 38,5 x 29 x 12,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 21 cm Dĺžka popruhu: - Kód: 1541

Produkt Pánska kožená aktovka koňakovohnedá - Tomas Cerlos patrí do skupiny produktov Pánske aktovky od značky Tomas, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená aktovka koňakovohnedá - Tomas Cerlos - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaAktovky, Pánske aktovky
ZnačkaTomas
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Pánska kožená aktovka koňakovohnedá - Tomas Cerlos - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená aktovka koňakovohnedá - Tomas Cerlos - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená aktovka koňakovohnedá - Tomas Cerlos - ako nakúpiť najvýhodnejšie?