Pánska kožená aktovka čierna - Tomas Dremon

Pánska kožená aktovka čierna - Tomas Dremon

Pánska kožená aktovka čierna - Tomas Dremon

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená aktovka čierna - Tomas Dremon - popis produktu

Vianočná novinka! Elegantná, luxusná pánska aktovka z kože v čiernej matnej variante privodí tú správnu pracovnú atmosféru. Stabilná business taška do práce, na spisy a notebook (rozmery na otázku), má rovnú chlopňu. Otvára sa klasickým patentom/sponou, uzamykateľnou kľúčikom. Nosiť ju možno samozrejme za ploché dvojito kožené ucho, ale aj s pomocou popruhu aj s ramenným krytím. Pod chlopňou sú dve vrecká na zips, vo vnútri jedného z nich je organizér. Hlavné úložiská sú dve, tie oddeľuje prepážka v podobe vrecka na zips. Chýbať nebudú ani zadné vrecká so zipsami, z vonkajšej aj vnútornej strany. Spodná strana disponuje kovovými cvokmi, ktoré zaistia stabilitu a vyriešia problém s odieraním pri odkladaní. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: chróm Rozmery: 40 x 32,5 x 11,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 21 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľný, odnímateľný Kód: 7856

Produkt Pánska kožená aktovka čierna - Tomas Dremon patrí do skupiny produktov Pánske aktovky od značky Tomas, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená aktovka čierna - Tomas Dremon - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaAktovky, Pánske aktovky
ZnačkaTomas
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Pánska kožená aktovka čierna - Tomas Dremon - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená aktovka čierna - Tomas Dremon - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená aktovka čierna - Tomas Dremon - ako nakúpiť najvýhodnejšie?